Web sitem nasıl görünüyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
  • Etiketler Etiketler
    site
Fare tekerleğini bir kere indirdiğimizde diğer bölüme geçsin. Öbür türlü 3-4 kere tekeri döndürüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır kıskandım sizi, fenasal kıskandım.

Bak bu güzel işte şık duruyor.

1. Kendinizi açıkladığınız metne text-align: justify; vermeyi düşünebilirsiniz. Metnin "yayılmasını" sağlıyor. Benim gözüme daha güzel göründü.
  2. Mobil olmayan görünümde Enthusiastic Traveller başlığı, genişlik sınırlamasından ötürü tek yerine iki satırda yazılıyor.
  3. GitHub ve LinkedIn ikonları gözükmüyor. HTML dokümanında gördüm bunları. Ayrıca en sonda ikinci bir görünmeyen e-posta bağlantısı var, kaldırılabilir.
  4. Navigasyon çubuğunda justify-content: space-around; yerine justify-content: space-between; tercih ederdim. Sol ve sağdaki boşlukları da sayfadakine uyacak şekilde ayarlardım (container). Ayrıca position: fixed; yerine position: sticky; tercih ederdim ki çok yakınlaştırma yapıldığında navigasyon çubuğu, sayfa içeriğinin üstünde durmasın.
  5. Sabit verdiğiniz height'lardan dolayı çok yakınlaştırma yapınca resim (sayfa) üstten taşıyor. Yalnızca navigasyon çubuğunun altında kalmakla kalmıyor, taşıyor. Bu sinsi bir durummuş, sebebini anlaması uğraştırdı.
Amacınızı beğendim, umarım dilediğinizce gezersiniz. : )

GitHub ve Linkedin ikonlarını ben kendi elimle kaldırdım zaten hocam gerek duymadım, tam kaldıramamışım demek ki.

GitHub ve Linkedin ikonlarını ben kendi elimle kaldırdım zaten hocam gerek duymadım, tam kaldıramamışım demek ki.

Bağlantılara göz atmamıştım hiç. GitHub bağlantısında farklı isimli birinin GitHub'ı var ve bu kişinin de aynı tasarıma sahip bir sitesi var: Serhat Can

Başkasının içeriğini kopyalayıp kendiniz yapmışsınız gibi sunmadınız diye umuyorum.

GitHub simgesini eklerken halihazırda elimde olan bağlantıyı kullandım ve sonra vazgeçtim bağlantı da kaldı. Ki zaten bu tasarım bir template. Bir çok sitede görebilirsiniz.

Teması sade olmuş, güzel bence. Tanıtım sitesi için çok karmaşık olmasına gerek yok.

navbar ve içerik kısmında aynı genişlikte bir container kullanmanız daha iyi olur. İkisi de her zaman aynı genişlikte olur, daha güzel gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…