İstekleri yakalamak daha önemli benim için. Böyle araçlar olması da tasarım yapmamı kolaylaştırır. Güzel işler çıkartırım yani. Tamam Türkiye'de yaşıyoruz, burada bir yazılımcı her şeyi bilmeli zaten :D.

Gel sen de Bootstrap Studio kullan. Çok güzel.
Genelde figma, Dreamweaver gibi uygulamalar ile prototip tasarim yapılır, sonrasında kullanıcı isteğini karsiliyorsa programa dökülür. İstekleri yakalamış olursun yani.

Genelde figma, Dreamweaver gibi uygulamalar ile prototip tasarim yapılır, sonrasında kullanıcı isteğini karsiliyorsa programa dökülür. İstekleri yakalamış olursun yani.
Bu programlar var iken bir tasarım daha iyi olur yani. Bootstrap Studio'u kullanıyorum mesela, component mantığı gibi çok güzel takip ediyorsun içeriği.

Konsept tasarımından öte bir şey olabilir diye düşünüyorum.

Süper süper.

HTML ve CSS de biliyorum ama artık seçiciler ile uğraşmak yerine doğruda ilgili tagları çok rahat seçiyoruz. Bu program manyak bir şey.

Adobe Dreamweaver da böyledir sanırsam ama pahalı o, bu program ucuz. Şimdilik korsan sürüm kullanıyorum ama yakın zamanda direkt satın alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootstrap Studio ve benzerleri paralı, Adobe XD, Figma vs. de sadece tasarım yapmanı sağlıyor koda dökmede işe yaramıyorlar.

Ben çözümü yapay zekada buldum, Claude AI kod yazmada gerçekten çok başarılı. Sitede istediğim özellikleri yazıp ona göre düzenlemeler yaptırıyorum. Claude 3-Sonnet sürümü belli bir mesaja kadar ücretsiz gayet iyi de kod yazıyor.
Mesaj hakkı bitince bir süre sonra yenileniyor, ben beklemek istemediğimde yeni hesap açıp devam ediyorum.

Claude'un kendi sitesi yerine şu siteyi kullanabilirsin. Kendi sitesinde telefon numarası doğrulama vs. istiyor, burada sadece Google hesabı.

Bootstrap Studio ve benzerleri paralı, Adobe XD, Figma vs. de sadece tasarım yapmanı sağlıyor koda dökmede işe yaramıyorlar.

Ben çözümü yapay zekada buldum, Claude AI kod yazmada gerçekten çok başarılı. Sitede istediğim özellikleri yazıp ona göre düzenlemeler yaptırıyorum. Claude 3-Sonnet sürümü belli bir mesaja kadar ücretsiz gayet iyi de kod yazıyor.
Mesaj hakkı bitince bir süre sonra yenileniyor, ben beklemek istemediğimde yeni hesap açıp devam ediyorum.
Ben BootStrap Studio'yu kullanıyorum. Yani süper bir şey. Adamlar yapmış.

Korsan kullanıyorum ama dışarı rahat atıyorum. İleride satın alacağım. Fiyatı da ucuz.
Korsanının olduğunu bilmiyordum, web tabanlı sanıyordum ben. Satın almak isterseniz Bootstrap Studio yerine Shuffle'a da bakabilirsiniz, daha ucuz sanırım. Bootstrap dışında Material-UI BulmaCSS, Tailwind, DaisyUI gibi başka frameworklere de sahip.

Korsanının olduğunu bilmiyordum, web tabanlı sanıyordum ben. Satın almak isterseniz Bootstrap Studio yerine Shuffle'a da bakabilirsiniz, daha ucuz sanırım. Bootstrap dışında Material-UI BulmaCSS, Tailwind, DaisyUI gibi başka frameworklere de sahip.
Sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör: