Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 14 Mayıs 2024 #21 4142 dedi: Ben BootStrap Studio'yu kullanıyorum. Yani süper bir şey. Adamlar yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim önerimle kullanmaya başladıysan sevindim 4 yıl önce keşfetmiştim ben de.
4142 dedi: Ben BootStrap Studio'yu kullanıyorum. Yani süper bir şey. Adamlar yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim önerimle kullanmaya başladıysan sevindim 4 yıl önce keşfetmiştim ben de.
KS KS 4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 14 Mayıs 2024 #22 Yonga dedi: Benim önerimle kullanmaya başladıysan sevindim 4 yıl önce keşfetmiştim ben de. Genişletmek için tıkla... Normalde baba backendci ama front-end ile uğraşmak istemiyor fazla. O yüzden işlerimi kolaylaştırıyor.
Yonga dedi: Benim önerimle kullanmaya başladıysan sevindim 4 yıl önce keşfetmiştim ben de. Genişletmek için tıkla... Normalde baba backendci ama front-end ile uğraşmak istemiyor fazla. O yüzden işlerimi kolaylaştırıyor.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 14 Mayıs 2024 #23 4142 dedi: Normalde baba backendci ama front-end ile uğraşmak istemiyor fazla. O yüzden işlerimi kolaylaştırıyor. Genişletmek için tıkla... Baba React ve NextJS kullanmazsa profesyonel ve kurumsal projeler yapabilir mi? Ben de sevmiyordum da mecbur giriyorsun işte.
4142 dedi: Normalde baba backendci ama front-end ile uğraşmak istemiyor fazla. O yüzden işlerimi kolaylaştırıyor. Genişletmek için tıkla... Baba React ve NextJS kullanmazsa profesyonel ve kurumsal projeler yapabilir mi? Ben de sevmiyordum da mecbur giriyorsun işte.
KS KS 4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 14 Mayıs 2024 #24 Yonga dedi: Baba React ve NextJS kullanmazsa profesyonel ve kurumsal projeler yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok React bilmiyorum. Bootstrap biliyorum, bir de Java dili. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
Yonga dedi: Baba React ve NextJS kullanmazsa profesyonel ve kurumsal projeler yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok React bilmiyorum. Bootstrap biliyorum, bir de Java dili.