İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 24 Haziran 2025 #1 Tarayıcıdan giriyorum. Ana sayfada çıkan videoların sesi yok ama Reels kısmındaki ya da DM kutusuna atılan videoların sesi geliyor. Sorun ne olabilir?
Tarayıcıdan giriyorum. Ana sayfada çıkan videoların sesi yok ama Reels kısmındaki ya da DM kutusuna atılan videoların sesi geliyor. Sorun ne olabilir?
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.265 Yer Cehennemin dibi 24 Haziran 2025 #2 İtachi Uchiha dedi: Tarayıcıdan giriyorum. Ana sayfada çıkan videoların sesi yok ama Reels kısmındaki ya da DM kutusuna atılan videoların sesi geliyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Basit kaçabilir ama ana sayfadaki videoların sesi kapalı geliyor. Sağ alttan açmayı denedin mi? Bazen sağ üstte de gözükebiliyor ses simgesi.
İtachi Uchiha dedi: Tarayıcıdan giriyorum. Ana sayfada çıkan videoların sesi yok ama Reels kısmındaki ya da DM kutusuna atılan videoların sesi geliyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Basit kaçabilir ama ana sayfadaki videoların sesi kapalı geliyor. Sağ alttan açmayı denedin mi? Bazen sağ üstte de gözükebiliyor ses simgesi.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 24 Haziran 2025 #3 Aynı sorunu bende yaşıyorum.
KS KS İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 24 Haziran 2025 #4 Koneko Toujou dedi: Basit kaçabilir ama ana sayfadaki videoların sesi kapalı geliyor. Sağ alttan açmayı denedin mi? Bazen sağ üstte de gözükebiliyor ses simgesi. Genişletmek için tıkla... Ses açık. Ama ses gelmiyor. Sessizce oynatmaya devam ediyor. Emre.py dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun olabilir.
Koneko Toujou dedi: Basit kaçabilir ama ana sayfadaki videoların sesi kapalı geliyor. Sağ alttan açmayı denedin mi? Bazen sağ üstte de gözükebiliyor ses simgesi. Genişletmek için tıkla... Ses açık. Ama ses gelmiyor. Sessizce oynatmaya devam ediyor. Emre.py dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun olabilir.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 24 Haziran 2025 #5 İtachi Uchiha dedi: Ses açık. Ama ses gelmiyor. Sessizce oynatmaya devam ediyor. Genel bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hatta arkada müzik dinlerken müziği duraklatmıyor. Müzik çalmaya devam ediyor.
İtachi Uchiha dedi: Ses açık. Ama ses gelmiyor. Sessizce oynatmaya devam ediyor. Genel bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hatta arkada müzik dinlerken müziği duraklatmıyor. Müzik çalmaya devam ediyor.
I intervice Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 108 Çözümler 1 Beğeniler 28 24 Haziran 2025 #6 Pop-up tarzı bir engelleyici olabilir mi? Tarayıcınızda eklenti olarak Anti-Virüs var mı?
KS KS İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 24 Haziran 2025 #7 intervice dedi: Pop-up tarzı bir engelleyici olabilir mi? Tarayıcınızda eklenti olarak Anti-Virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece reklam engelleyici var fakat yıllardır kullanıyorum. Bugün ilk defa bu sorunla karşılaştım.
intervice dedi: Pop-up tarzı bir engelleyici olabilir mi? Tarayıcınızda eklenti olarak Anti-Virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece reklam engelleyici var fakat yıllardır kullanıyorum. Bugün ilk defa bu sorunla karşılaştım.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.111 Çözümler 31 Beğeniler 2.848 Yer İstanbul 24 Haziran 2025 #8 Instagram'ın web sürümü hata dolu maalesef. Yıllardır optimize edemediler şu uygulamayı siteye. Ara ara genel yaşanan hatalardan birisidir diye düşünüyorum. Birkaç güne düzeltilir.
Instagram'ın web sürümü hata dolu maalesef. Yıllardır optimize edemediler şu uygulamayı siteye. Ara ara genel yaşanan hatalardan birisidir diye düşünüyorum. Birkaç güne düzeltilir.