Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stubborn

Uzman
Herkese merhaba, genellikle seyahat ederek çalıştığım için PC, laptop veya oyun konsolu alma taraftarı değilim ama önümde hemen hemen bir aylık bir boş zamanım var ve tatil havasında evde geçireceğim. Evde sıkılmamak içinde Xbox Series S kiralamaya karar verdim, İnternette araştırırken çok dolu dolu bir deneyim videosu ya da konuya denk gelmedim, bu yüzden kendi deneyimimi paylaşacağım bu konuyu açmaya karar verdim. Reklam olmaması için yazmadım. İki siteden de ürünler ekledim ve ödemelerini yaptım, ürünleri göndermeden önce iki site de Findeks notu değerlendirmesi yapıyor. Şu an mesai saatleri içerisinde olmadığı için Findeks onay mesajı bana ulaşmadı yarın sabah mesai saatleri içerisinde gelir sanırım. Findeks onay mesajı geldikten sonraki gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_3490.webp
    IMG_3490.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_3487.webp
    IMG_3487.webp
    133,3 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Keşke PlayStation 4 veya 5 kiralasaydınız. 1 aylık boş zamanda The Last of Us 1-2, Uncharted 4, God of War gibi "vay be" diyeceğiniz muhteşem oyunları oynardınız. Türkçe dublajı söylememe gerek yok zaten. Çok keyifli zaman geçirirdiniz. Xbox'da Türkçe dil destekli oyun sayısı neredeyse yok denecek kadar az ve kaliteli hikayeli oyun sayısıda az.

Ben bu şekilde düşüncelerimi sizle paylaştım. Xbox deneyimlemek için bir rehber arayanlara ve sürecin nasıl işlediğine dair takipte kalacağım.

Hocam 2. siteden ben de Steam Deck kiralamak istiyorum. Takipteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Keşke PlayStation 4 veya 5 kiralasaydınız. 1 aylık boş zamanda The Last of Us 1-2, Uncharted 4, God of War gibi "vay be" diyeceğiniz muhteşem oyunları oynardınız. Türkçe dublajı söylememe gerek yok zaten. Çok keyifli zaman geçirirdiniz. Xbox'da Türkçe dil destekli oyun sayısı neredeyse yok denecek kadar az ve kaliteli hikayeli oyun sayısıda az.

Ben bu şekilde düşüncelerimi sizle paylaştım. Xbox deneyimlemek için bir rehber arayanlara ve sürecin nasıl işlediğine dair takipte kalacağım.
Teknik aksaklıklardan dolayı rehberi tamamlayamayacağım ,konunun kapanması için de rapor gönderdim , eğer sormak istediğiniz bir şey varsa konu kapanana kadar cevaplamaya çalışırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.