Neden bilmiyorum ama mesajlar çok geç düşüyor. Modemi kapatıp açtım, tarayıcıyı kapatıp açtım ve bilgisayarı yeniden başlattım, düzelmedi. Gitmesi için 3 dakikadan fazla beklemem gerekiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Tarayıcı olarak Edge kullanıyorum.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Tarayıcı Önbelleğini Temizle:
- Edge tarayıcınızı açın.
- Sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın (menü).
- "Ayarlar"ı seçin.
- "Gizlilik, arama ve hizmetler" sekmesine tıklayın.
- "Tarama verilerini temizle" bölümüne gidin ve "Temizle"ye tıklayın.
- "Önbelleğe alınmış resimler ve dosyalar" seçeneğini işaretleyip temizleme işlemini onaylayın.
2.
Tarayıcı Eklentilerini Kontrol Edin:
- Edge'de sağ üst köşede üç noktaya tıklayın ve "Uzantılar" seçeneğini seçin.
- Yüklediğiniz uzantıları kontrol edin ve gereksiz veya şüpheli olanları devre dışı bırakın veya kaldırın.
3.
DNS Ayarlarını Değiştirme:
- Windows tuşuna basın ve "Denetim Masası"nı açın.
- "Ağ ve İnternet" > "Ağ ve Paylaşım Merkezi"ne gidin.
- "Bağlantılar" altındaki ağ bağlantınıza sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin.
- "Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)" seçeneğini bulup tıklayın ve "Özellikler"e tıklayın.
- "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin ve DNS sunucusu olarak:
- Birincil: 8.8.8.8
- İkincil: 8.8.4.4
- Değişiklikleri kaydedin.
4.
Edge Tarayıcıyı Güncelleyin:
- Sağ üst köşede üç noktaya tıklayın ve "Ayarlar"ı seçin.
- Sol menüden "Hakkında Microsoft Edge" seçeneğine tıklayın.
- Güncellemeleri kontrol edin ve gerekiyorsa güncelleyin.
5.
Instagram Hesabınızı Kontrol Edin:
- Başka bir cihaz veya tarayıcıda Instagram’a giriş yaparak aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol edin.
- Hesabınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, Instagram destek sayfalarına başvurabilirsiniz.
6.
Tarayıcıyı Yeniden Kurun:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Edge tarayıcınızı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeye çalışın. Eğer sorun devam ederse, ek detaylarla tekrar deneyebiliriz.