Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
Bunu hep fark ediyorum. Çoğunun kullandığı yeni gelen özellikler hep aylar sonra ancak bana geliyor. Bunun belli bir sebebi var mı? Örneğin 'doodle çizme' özelliği gelmiş, herkes kullanıyor ama hâlâ bana gelmedi. Instagram uygulamam da güncel. Ne gibi engel var acaba?

Çözüm
Çünkü herkese aynı anda sunmuyorlar.

Yeni bir şey getireceklerinde ilk başta yeni hesap açanlara sunuyorlar. Eğer rağbet görürse, ardından büyük çoğunluğa ve en son geri kalanlara sunuyorlar.

Yeni bir şey getireceklerinde ilk başta yeni hesap açanlara sunuyorlar. Eğer rağbet görürse, ardından büyük çoğunluğa ve en son geri kalanlara sunuyorlar.

Çözüm

Valla hocam bu bana geç gelen özellikleri herkes çoktan kullanmaya başlamıştı. Yine de eski hesaplara böyle kasıtlı geç mi getiriyorlar acaba? Yine de saçma geliyor sunacaksan herkese sun tutmazsa zaten silersin yani.
Hesap farklılığından kaynaklı. Yeni hesaba direkt sunarken eski hesaba gelmesi 3 ay sonra geliyor.
Valla hocam bu örneğin retweet özelliğü bana çok geç gelmişti. Saçma sapan geç geliyor her şey.
Bende fark ettim, ne zaman yeni bir şey gelse bana bazen 5 - 6 ay sonra geliyor.
Sinir bozucu cidden. Bu yüzden yeni hesaba geçesim geliyor da 2016'da açtığım için mazisi var kıyamıyorum.

Valla hocam bu bana geç gelen özellikleri herkes çoktan kullanmaya başlamıştı. Yine de eski hesaplara böyle kasıtlı geç mi getiriyorlar acaba? Yine de saçma geliyor sunacaksan herkese sun tutmazsa zaten silersin yani.
Kasıtlı yapılan bir şey değil, dediğim gibi işliyor sistem.