RockyHighway79
Üstün
Sizce hangi SSD daha iyi? Western Digital 1TB WD Blue vs. Crucial BX500 1TB.
M.2 SSD alınca 2TB alacağım, özellikle SATA SSD arıyorum şu an. Bu arada çok daha iyi M.2 SSD'leri atarsanız sevinirim, belki fikrim değişir.Bu paraya bunlardan çok daha iyi M.2 SSD'ler var. Birini seçecek olam BX500'ü seçerdim. @Caner Uncu daha iyi bilir.
M.2 SSD alınca 2TB alacağım, özellikle SATA SSD arıyorum şu an. Bu arada çok daha iyi M.2 SSD'leri atarsanız sevinirim, belki fikrim değişir.
3000 TL.Bütçe ne bu arada? Sata SSD'ler artık gereksiz kalıyor pahalı olmaları sebebiyle.
Eyvallah ama SATA SSD arıyorum hocam.![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok daha iyilerini atarsanız fikrim değişir diye attım. Alırsanız şimdi alın fiyatı yükselmeden özellikle Amazon`dan iade açısından iyi olduğu için almanız iyi olur.
Arkadaşın sanırım 2 TB alacak başka M2 slotu yok o yüzden SATA istiyorda DRAM`li bulamadım 3000 TL maksimum olarak. Depolama da olsa 3000 TL kadar verecekse DRAM`li olması iyi olurdu ama.