Whatgeek'den yapılan alışverişte ürün kullanılmış geldi ve vergi çıktı

DemonInSlayer

Üyecik
Ürünü almadan önce kendilerine sorduğumda bana vergi çıkmayacağını ve rahat olmam gerektiğini belirttiler ve ürün bugün elime ulaştı. Gelin görün ki ürün evime PTT ile teslim edildi ve 1.700 TL ödediğim ürüne 800 TL vergi çıktı, şaşırdım kaldım. Sonra da ürünü açtım ve ürünün üstünde lekeler mevcuttu, lekeleri boş versek bile ürünün arkasında hasar mevcuttu. WhatGeek ile konuşmam sonucu ürüne işlem yapamayacaklarını, ve yurt dışı alışverişi olduğu için elbette vergi olacağını bana söylediler. Hatalı bilgi için özür dilediler ama özür ne ala? Bu saatten sonra özürünün anlamı mı var?

Cidden elim ayağım titriyor. Bu firmayi nereye şikayet edebilirim acaba? Vergi yok dediler 800 TL vergi ödedim, sıfır diye aldığım ürün 2. el geldi ve iade de almıyorlar ürünü. Mesajlarıma da bakmadılar ondan sonraki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun.
YunExpress ile gönderim sağlıyorlar ve o da Aras Kargoya teslim ediyor. 1 kişiye bile PTT ile geldiğini görmedim. @Toby Fox
PTT ile geldiğine dair kanıtınız ve kargo takip sayfasındaki vergilendirmeyi gösterme şansınız var mı? Sırf önceki konularda GPX önerinize laf edildi diye WhatGeek'i lekeleyemezsiniz.
Eğer kanıtınız yoksa (ki kolayca kanıtlanabilecek bir konu) gerçekten uğraşıp markaya çamur atmaya mı çalıştınız çok merak ettim.

Ne alaka kardeşim? Neden GPX önerime laf edildi diye Whatgeek'i lekeleyeyim? @Toby Fox sponsorun değil mi bu firma? Yardim etsene, bakıp kaçmak ile olmaz bu iş?

11-12 yaşındasın zaten, pek ciddiye almamak lazim seni. @Toby Fox

Yalan yanlış iftira yapmayın.
Hemen savunmaya geçmişiniz firmayi. Ne bu? Vataniniz gibi savunuyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan yanlış iftira yapmayın.
Yalan yanlış olduğunu nereden biliyorsunuz? firma sizin babanızın oğlu mu olamaz mı? ayınısını Amazon içinde yapıyorsunuz. Hiçbir firma babanızın oğlu değil, bu kafayla devam ederseniz, günün birinde böyle bir durum başınıza geldiğinde yapa yalnız kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…