Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Uygulamayı zorla durdurun. Önbelleği temizleyip tekrar açmayı deneyin.
Sildim yükledim gene aynı.Sohbet yedekleriniz varsa uygulamayı tekrar kurmanı öneririm. Yoksa cache temizleyip dener misin?
Tıpatıp aynısını yaptım. Sorun devam ediyor. Giremiyorum imkanı yokUygulamayı zorla durdurun. Önbelleği temizleyip tekrar açmayı deneyin.
Cihaz ve yazılım bilgilerini paylaşır mısın? Uygulamanın izinlere erişimi var mı?
2 Telefonda da aynı problemi yaşıyorumCihaz ve yazılım bilgilerini paylaşır mısın? Uygulamanın izinlere erişimi var mı?
Birisi Redmi 11
Birisi Honor 400(SS'te ki telefon)
İki cihazdada sonsuza dek yükleniyor hatası mevcut. İzinler full açık.
Router ya da cihaz seviyesinde, whatsapp'ın IP'lerini engelleyen DNS bazlı bir reklam engelleyici kullanıyor musunuz?2 Telefonda da aynı problemi yaşıyorum
Birisi Redmi 11
Birisi Honor 400(SS'te ki telefon)
İki cihazdada sonsuza dek yükleniyor hatası mevcut. İzinler full açık.
2 farklı hattın mobil verisi ve kablonetin wifi'na bağlansamda ekran aynı... Ben ekstra hiç bir oynama yapmadım.Router ya da cihaz seviyesinde, whatsapp'ın IP'lerini engelleyen DNS bazlı bir reklam engelleyici kullanıyor musunuz?
Whatsapp business'ta da aynı sorun var.
İlginç. Yedekleme yapmak istiyor ama sanki proxy ayarlanmış ve bağlantı kuramıyor gibi bir sorun seziyorum. Normalde uygulamayı yeniden kurmak veya zorla durdurup cache temizlemek, sorunu çözmeli.2 farklı hattın mobil verisi ve kablonetin wifi'na bağlansamda ekran aynı... Ben ekstra hiç bir oynama yapmadım.
Whatsapp business'ta da aynı sorun var.
Eki Görüntüle 180468