• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

WhatsApp hesabına girerken "yükleniyor" ekranında bekliyor ve açılmıyor

egemen_o7

Uzman
Gördüğünüz üzere "loading..." "yükleniyor." ekranı beni sonsuza dek bekletiyor. Çok sinirlendiriyor, acil ihtiyacım var girmeye.

Sohbet yedekleriniz varsa uygulamayı tekrar kurmanı öneririm. Yoksa cache temizleyip dener misin?

Cihaz ve yazılım bilgilerini paylaşır mısın? Uygulamanın izinlere erişimi var mı?
2 Telefonda da aynı problemi yaşıyorum

Birisi Redmi 11
Birisi Honor 400(SS'te ki telefon)

İki cihazdada sonsuza dek yükleniyor hatası mevcut. İzinler full açık.

2 Telefonda da aynı problemi yaşıyorum

Birisi Redmi 11
Birisi Honor 400(SS'te ki telefon)

İki cihazdada sonsuza dek yükleniyor hatası mevcut. İzinler full açık.
Router ya da cihaz seviyesinde, whatsapp'ın IP'lerini engelleyen DNS bazlı bir reklam engelleyici kullanıyor musunuz?

Router ya da cihaz seviyesinde, whatsapp'ın IP'lerini engelleyen DNS bazlı bir reklam engelleyici kullanıyor musunuz?
2 farklı hattın mobil verisi ve kablonetin wifi'na bağlansamda ekran aynı... Ben ekstra hiç bir oynama yapmadım.

Whatsapp business'ta da aynı sorun var.

2 farklı hattın mobil verisi ve kablonetin wifi'na bağlansamda ekran aynı... Ben ekstra hiç bir oynama yapmadım.

Whatsapp business'ta da aynı sorun var.

Eki Görüntüle 180468
İlginç. Yedekleme yapmak istiyor ama sanki proxy ayarlanmış ve bağlantı kuramıyor gibi bir sorun seziyorum. Normalde uygulamayı yeniden kurmak veya zorla durdurup cache temizlemek, sorunu çözmeli.

Hocam merhaba, sorunun çözümünü bulabildiniz mi acaba ? Aynı problem ile karşı karşıyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…