Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

samisnmez

Uzman
Defalarca kaldırıp kurmama rağmen aynı, kaldırdıktan sonra kalan dosyaları da sildim ama sonuç hep aynı.

Screenshot_1.webp

Çözüm
Hocam, bilgisayarda herhangi bir sorun yok değil mi?

MS Store ve işletim sistemi güncel mi?
herhangi bir sorun yok ms storedan başka programlar da kuruluyor onlarda sorun yok. işletim sistemi de güncel

Bende de oluyor arada sırada. Bluestacks indirmemi önermişti birisi. O şekil girebiliyorum.
tarayıcıdan giriş yaptım şimdilik bluestacks yerine işimi görür

Uğraşırken sonunun çözümünü buldum sanırım, şu an çalışıyor. Ms Edge'yi 3. parti programlar kullanarak kaldırmıştım, konu hakkında kesin bilgim yok ama muhtemelen WhatsApp'ın Windows uygulaması egde tabanında çalıştığı için Edge'yi kaldırınca açılmamamış. Yeniden kurunca düzeldi
Hocam, bilgisayarda herhangi bir sorun yok değil mi?

MS Store ve işletim sistemi güncel mi?
herhangi bir sorun yok ms storedan başka programlar da kuruluyor onlarda sorun yok. işletim sistemi de güncel

Bende de oluyor arada sırada. Bluestacks indirmemi önermişti birisi. O şekil girebiliyorum.
tarayıcıdan giriş yaptım şimdilik bluestacks yerine işimi görür

Uğraşırken sonunun çözümünü buldum sanırım, şu an çalışıyor. Ms Edge'yi 3. parti programlar kullanarak kaldırmıştım, konu hakkında kesin bilgim yok ama muhtemelen WhatsApp'ın Windows uygulaması egde tabanında çalıştığı için Edge'yi kaldırınca açılmamamış. Yeniden kurunca düzeldi

Son düzenleme:
Çözüm