13090

Becerikli
İyi sabahlar, günlük içtiğim bazı ilaçlar var. İlaçları içtiğimi unutmamak için WhatsApp'a not alıyorum. Her sabah 1 kere içtiğim ilaçlar. Tam saatinde içmek istediğimden saat kaçta not almışım bakmak istedim ve "Dün 23:03" yani Cuma gecesi 11'i gösteriyor. Çok şaşırdım ben bu saate ilaç içmediğime eminim, içmem ve sabah saatlerinde alınan bir not da yok. Bir hata olmuş olabilir mi? Sabah aldığım not bir şekilde gece 23:03'te almış şekilde gözüküyor olabilir mi?

1732936312873.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün kendime göndererek aldığım not iletiliyor durumunda kalmıştı diğer sohbetlerde bir sıkıntı olmamasına rağmen. Belki sizde de böyle bir durum olup 23.03'te iletilmiş olarak gözükmüş olabilir.

Geçen gün kendime göndererek aldığım not iletiliyor durumunda kalmıştı diğer sohbetlerde bir sıkıntı olmamasına rağmen. Belki sizde de böyle bir durum olup 23.03'te iletilmiş olarak gözükmüş olabilir.

Aynısını düşündüm fakat sağ alttaki saat farklı olmaz mıydı?

1732937984441.webp

Mesajınızın saati doğru muydu?

Son düzenleme:
İnternetiniz açık olduğuna emin misiniz belki de mesajı gönderirken İnternetiniz kapalıydı ve sonradan açtığınızda mesaj geç gitmiştir?

İnternetiniz açık olduğuna emin misiniz belki de mesajı gönderirken İnternetiniz kapalıydı ve sonradan açtığınızda mesaj geç gitmiştir?
İlk mesajı atarken kapalı kalmış olabilir ama gün içerisinde internetimin açık olduğundan eminim.
Bir hata olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden mesaj saatini umursamadan ilaçlarımı aldım. Şu an bir yan etki görmedim.

Whatsapp sunucu ile iletişim kurduğu anda zaman damgasını oluştuturuyor sanırım. Bu yüzden olmuş olabilir.
Diğer türlü umarım antidepresan vb. değildir ilaçların. :)