Çözüldü WhatsApp'taki fotoğraflar bilgisayara nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam,
WhatsApp'taki fotoğrafları, videoları bilgisayarıma nasıl aktarabilirim? Yaklaşık 15 GB'lık bir veri. Uygulama veya uygulamasız bir şekilde işe yarayan yöntem var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm

Yok hocam tüm dosyalar bunlar. Bunlarda istediğim şeyler değil.

Galerimdeki resimlerin tümünü bir şekilde aktarabilsem bile kâfi olacak. Ama beceremiyorum

@Recep Baltaş hocam, sizin bu konu için bir taktiğini tekniğiniz veya çözümünüz var mı? El açtım size

Sorunu hallettim;

Shareit uygulamasını PC ve ios telefondan bağlayıp albümlerime ulaştım ve tüm belge ve medyaları tek tuşla aktardım.
Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp direkt media kısmından. WhatsApp İmages ve WhatsApp Videos dosyasına erişerek atamaz mısınız?

Dosyalarım uygulamasından fotoğrafların olduğu klasörü bulup seçeceksiniz. Normal olan bu. Galerideki albümler de bir klasörün içindeki dosyalar neticede.
Bu dediğiniz android'de oluyordur da ios'da o şekilde galeriye erişemiyorsunuz.
Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp direkt media kısmından. WhatsApp İmages ve WhatsApp Videos dosyasına erişerek atamaz mısınız?
Telefon USB'ye bağlı olarak içine girdiğimde Apple iPhone - Internal Storage var orada da toplasam 20 imaj görünüyor.

Bu dediğiniz Android'de oluyordur da IOS'da o şekilde galeriye erişemiyorsunuz.

Telefon USB'ye bağlı olarak içine girdiğimde Apple iPhone - ınternal Storage var orada da toplasam 20 imaj görünüyor.

Downloads diye bir dosya var mı? Birkaç fotoğrafı o downloads klasörüne kopyalayıp bakar mısınız? Bende birkaç dosyanın fotoğrafını bulamadığım zaman indirilenlere kopyalayıp oradan bilgisayarıma aktarıyordum.

Yok hocam tüm dosyalar bunlar. Bunlarda istediğim şeyler değil.

Galerimdeki resimlerin tümünü bir şekilde aktarabilsem bile kâfi olacak. Ama beceremiyorum

@Recep Baltaş hocam, sizin bu konu için bir taktiğini tekniğiniz veya çözümünüz var mı? El açtım size

Sorunu hallettim;

Shareit uygulamasını PC ve ios telefondan bağlayıp albümlerime ulaştım ve tüm belge ve medyaları tek tuşla aktardım.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…