Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam,
WhatsApp'taki fotoğrafları, videoları bilgisayarıma nasıl aktarabilirim? Yaklaşık 15 GB'lık bir veri. Uygulama veya uygulamasız bir şekilde işe yarayan yöntem var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm
Downloads diye bir dosya var mı? Birkaç fotoğrafı o downloads klasörüne kopyalayıp bakar mısınız? Bende birkaç dosyanın fotoğrafını bulamadığım zaman indirilenlere kopyalayıp oradan bilgisayarıma aktarıyordum.
1733220403972.webp

Yok hocam tüm dosyalar bunlar. Bunlarda istediğim şeyler değil.

Galerimdeki resimlerin tümünü bir şekilde aktarabilsem bile kâfi olacak. Ama beceremiyorum :)

@Recep Baltaş hocam, sizin bu konu için bir taktiğini tekniğiniz veya çözümünüz var mı? El açtım size :D

Sorunu hallettim;

Shareit uygulamasını PC ve ios telefondan bağlayıp albümlerime ulaştım ve tüm belge ve medyaları tek tuşla aktardım.
Windows cihazınıza LocalSend uygulamasını kurun.

Android cihazınıza LocalSend uygulamasını kurun.

Android telefonunuzdan aktarmak istediğiniz dosya/klasörleri seçin ve cihaz seçim kısmında Windows cihazınız için oluşturmuş benzersiz adı seçin. İşlem bu kadar. Yerel ağ üzerinden hızlı bir şekilde aktarım gerçekleşecektir. Eğer hız yavaş gelirse telefonunuzdan Hotspot açıp bilgisayarınızı da bağlayın ve mobil veriyi kapatıp öyle aktarım yapın.

WhatsApp Web'e girip dosyaları istediğiniz diske atın.
WhatsApp Web geçmişe ait medyayı barındırmıyor. Telefon üzerinden yapmam lazım hocam.
Windows cihazınıza LocalSend uygulamasını kurun.

Android cihazınıza LocalSend uygulamasını kurun.

Android telefonunuzdan aktarmak istediğiniz dosya/klasörleri seçin ve cihaz seçim kısmında Windows cihazınız için oluşturmuş benzersiz adı seçin. İşlem bu kadar. Yerel ağ üzerinden hızlı bir şekilde aktarım gerçekleşecektir. Eğer hız yavaş gelirse telefonunuzdan Hotspot açıp bilgisayarınızı da bağlayın ve mobil veriyi kapatıp öyle aktarım yapın.
IOS telefon kullanıyorum bu uygulama ücretsiz mi?

Bu uygulamada toplu seçim yok mu peki? 2000'den fazla fotoğrafı tek tek elle seçmek mi gerekiyor? Pratik bir yolu var mı?

Android'te toplu seçim yapılıyor. iOS kaynaklı olabilir belki. Dosyaların olduğu klasörü direkt olarak seçebiliyorsanız seçin ve o şekilde gönderim yapın.

brave_jBU5qET764.webp

Android'te toplu seçim yapılıyor. iOS kaynaklı olabilir belki. Dosyaların olduğu klasörü direkt olarak seçebiliyorsanız seçin ve o şekilde gönderim yapın.

Eki Görüntüle 103798
Dosyalarım seçeneğinde galerime gitmiyor. IOS içerisindeki dosyalara gidiyor o da pek işime yaramıyor yani :( Galerideki albümleri topluca seçebilsem iyi olurdu. 2000'den fazla imajı tek tek seçerek yapmakla uğraşamıycam sanırım.