Whopper menü ile doyan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    var

Burger King ve McDonald's'dan alınmaz bence. Çok pahalı ve küçük boyuttalar. Bir ara 1+1 kampanyasıyla Big Mac yemiştim, o dehşet tadı vardı ama onun dışında çok pahalı. Bence Popeyes, KFC, Arby's gibi yerler daha ucuz ve daha büyük boyutlardalar. Bu arada, son sorunuza yanıt olarak, ben orta boyutta en az 2-3 hamburger, yanında da kızartma vs. olmazsa doymam mümkün değil.

Gene iyi zincir burgercilerden. En azından tadı var ve doyuruyor.
Tadına kesinlikle bir şey demiyorum, ancak doyurma kısmına da hiç katılmıyorum, çok fahiş fiyatlardan satıyorlar. Ben o yüzden almayı bıraktım, küçücük patatese 80, kolaya 80, hamburgere de 200 yazıp salıyorlar yemek sepetine, bayii de fazla fiyat değişmiyor.

Whopper menü 1000 kalori ediyor yaklaşık patates ve kolayla. Doymasam da daha fazla yiyemem. Kalorisi 0 olsa keşke 5 10 tane gömerim .

İmkansız. Açken bütün ekmeğe köfte doldurup yesem öyle doyarım. El kadar şey doyurmuyor. Doymak (doymuş gibi hissetmek) için yanında yarım litre kola mola veriyorlar zaten. Normal bir insanın doyması için 3 tane falan yemesi lazım.

Burger King, McDonalds falan beleşe verince yiyorum anca. Bim köftesiyle kendim yapsam daha iyisini yaparım.

Doymak için alacaksam Pizza Bulls'dan falan orta boy pizza söylüyorum. Bu menüler falan hiç doyurucu değil.

Whopper menü 1000 kalori ediyor yaklaşık patates ve kolayla. Doymasam da daha fazla yiyemem. Kalorisi 0 olsa keşke 5 10 tane gömerim .
Yaşadığın şehirde düzgün burgerci vardır illa. Adam gibi bir şey ye de bak bakalım bir daha Buger King’in K’sini arıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…