Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Az önce 180 TL ödedim buna. 1 tane burger 1 tane orta boy patates. Tam tamına 180 TL. 2 yıl önce bunun fiyatı 52 TL idi.
Her neyse bununla doyabilen var mı? Genel olarak içinde bir tane burger olan bir menü ile doyabiliyor musunuz? Ben şahsen doymadım. Kolasının yarısı da su. Kola tadı alamıyorum resmen. 180 TL boşa gitti.
Burger King ve McDonald's'dan alınmaz bence. Çok pahalı ve küçük boyuttalar. Bir ara 1+1 kampanyasıyla Big Mac yemiştim, o dehşet tadı vardı ama onun dışında çok pahalı. Bence Popeyes, KFC, Arby's gibi yerler daha ucuz ve daha büyük boyutlardalar. Bu arada, son sorunuza yanıt olarak, ben orta boyutta en az 2-3 hamburger, yanında da kızartma vs. olmazsa doymam mümkün değil.
Doyurmuyor evet. Big Mac de öyle, 250 TL olmuş ancak bana yetersiz geliyor.
Tavuk Dünyası menüleri 230 TL çok daha iyi bir alternatif.
Tavuk Dünyası menüleri 230 TL çok daha iyi bir alternatif.
Tadına kesinlikle bir şey demiyorum, ancak doyurma kısmına da hiç katılmıyorum, çok fahiş fiyatlardan satıyorlar. Ben o yüzden almayı bıraktım, küçücük patatese 80, kolaya 80, hamburgere de 200 yazıp salıyorlar yemek sepetine, bayii de fazla fiyat değişmiyor.Gene iyi zincir burgercilerden. En azından tadı var ve doyuruyor.
İmkansız. Açken bütün ekmeğe köfte doldurup yesem öyle doyarım. El kadar şey doyurmuyor. Doymak (doymuş gibi hissetmek) için yanında yarım litre kola mola veriyorlar zaten. Normal bir insanın doyması için 3 tane falan yemesi lazım.
- Makaleler
- 3
Burger King, McDonalds falan beleşe verince yiyorum anca. Bim köftesiyle kendim yapsam daha iyisini yaparım.
- Makaleler
- 3
Yaşadığın şehirde düzgün burgerci vardır illa. Adam gibi bir şey ye de bak bakalım bir daha Buger King’in K’sini arıyor musunWhopper menü 1000 kalori ediyor yaklaşık patates ve kolayla. Doymasam da daha fazla yiyemem. Kalorisi 0 olsa keşke 5 10 tane gömerim.
- Makaleler
- 9
3 tanede zor doyuyorum.