Whopper menü ile doyan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    var
Bir kere gideyim, çarşıda forumda burger yiyeyim dedim. Bir daha burgercinin önünden geçmedim. Dürüme veririm o parayı, daha iyi.

AVM'den su bile almam. Sinemasına da ayrı bir boykot uyguluyorum. Benim abur cuburu nereden alacağıma karışma hakları yok. Çok zorda kalırsam dışarıdan su alır, öyle girerim. Onun dışında dizi, film evde açar izlerim.

İfadeler: 995
Bugün İstanbul Bahçelievler belediyesinin kendi sosyal tesislerine gittim. Antrikot ve patates kızartması 180 TL tuttu. Zar zor yedik diyebilirim o kadar doyurucuydu. Ben artık Burger King tarzı yerlerden hiç alışveriş yapmıyorum aşırı kötüler.

En son Burger King'den alış veriş yaptığımda 180-200 arası bir şey ödemiştim ancak hamburger pek büyük değildi, patatesler olmasa yediğimden bir şey anlamayacaktım. 150-160 verir Öncü, University Katık gibi yerlerden zurna dürüm yerim daha mantıklı.

Burger menü hiçbir zaman doyurmuyor maalesef. Önceden iyi kötü bir gideri vardı ancak son zamanlarda gramajı ve kalitesi oldukça düştü. Onun yerine bir çorbacıda çorba içmek daha mantıklı geliyor, doyurur hiç değilse.

Ekrem İmamoğlu'ndan Allah razı olsun İstanbul belediyeciliğin nasıl bir şey olduğunu o getirdi yurtlarda yemeği hizmeti her şeyi Ekrem İmamoğlu'ndan öğrendik halamın oğlu bile İstanbul'da okumak istedi yurtlarda kaldı o bile memnun gitti Ekrem İmamoğlu büyük nimet diyerek dua etti o bile yeter Ekrem İmamoğlu'na duasını aldı önceden İstanbul'da böyle şeyler yaşanmış miydi sanmam AKP hep yedi zamanında hizmet bile vermemisti. Ekrem İmamoğlu halkın adamı olduğunu bir kez daha gösterdi biz çok memnunuz kent lokantasına gitmenizi şiddetle tavsiye ederim hocam lütfen kent lokantasına da gelin.

İfadeler: 351
Son 5 yıldır dışarıdaki şeylerin hazır plastik olduğunu düşünmeye başladım. Tadı yok, tuzu yok, keyfi yok. Kısaca hiçbir şeyi yok. Gitgide de küçülüyor gibiler. O yüzden hayır, tatmin etmiyor.

Onla doyan uzaylıdır. 180 TL falan da vermem zaten ben buna, dışarıdan almak yerine evde yaparım daha iyi.

Burger king doyurmuyor, sadece doyurması değil tadı de kötü, ben 1 yıldır hamburger yediğimde herkes gibi Mcdonalds, Burger king filan yiyordum, evin önüne hamburgerci açıldı yeni öyle popüler bir yerde değil evin önünde diye biliyorum, 1 yıldır ne zaman hamburger yesem oradan yiyorum, menü çeşitleri çok iyi, tadı iyi, fiyatı iyi, ve doyuruyor baya da, ayrıca Burger king filan yiyince içindeki maddelerden dolayı kilo alımı daha fazla.

Kampanyalı olarak 10 euroya 2 Whopper, 2 patates kızartması ve sınırsız içecek sattıkları bir menü var. Birinci burger bitince genelde ikinciyi zorla yiyorum ve o yüzden bir Whopper menüsü ve yanına da ufak bir burger alıyorum. Çok lezzetli ve aşırı ucuz ama daha sağlıklı alternatifleri tercih ediyorum şahsen. Ancak gezerken veya acelem varken almak mantıklı geliyor. Kolanın tadı da şubeden şubeye değişiyor. Bazı yerler resmen sadece su eklemiş makineye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…