Anladım hocam şöyle bir arıza almanız gerekiyor ücretsiz değişim için modemin ışıklarının yanmaması açılmaması gibi bizim ki hiç açılmıyordu modem. Bir de hızım 100 Mbps.:)

Bunu biz kendimiz bozamayız değil mi? :( WLAN tuşunu kapadım ama onu bile gelen ekipler anladı. :)

Anakart Wi-Fi 6E destekliyor ama modem Asus AC 750 🤡

Ben de CAT7 kablo aldım, kablolu kullanıyorum. Kablosuz performans fena değildi ama arada minimal bağlantı kayıpları oluşuyordu, kablo ile bunu ortadan kaldırdım.

Son düzenleme:
Çok da kendimizi acındırmamamız lazım. Tamam durumlar kötü de şimdi bi' Wi-Fi 6 modem buldum 900 TL'ye... 900 TL dediğiniz parayla ailecek dışarda anca bir kere akşam yemeği yersiniz. Restoran'a gideyim dedin mi tavuk yemeye bile 4 kişi için 600-700 lira çıkar. Çok da büyük para değil artık. İkinci elde daha bile ucuz bulunur. Bozulacak şey değil ya? Al geç. Hem teknolojiyi sıfıra sıfır takip etmeye gerek yok, altyapı belli. 100Mbps zor alıyoruz zaten, ne gerek var Wi-Fi 6'lara, 7'lere? İlerde ihtiyaç oldu mu o zamanın iyilerinden alırsın sonra tekrar ihtiyaç duyana kadar kullanırsın.

Router hocam bu. Modemler çok daha pahalı meblağlardan satılıyor.

Son düzenleme: