Detaylar
Kim cevapladı?Harici antenli olanlar laptopun içindeki Wi-Fi antenlerinden daha iyi çekim kalitesi sunduğundan genelde iyi oluyor. Modem ile PC arasına bir tekrarlayıcı eklemeniz tüm cihazlarınız için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Wi-Fi adaptörü laptop ile modem arası bağlantıyı güçlendirir mi? Güçlendiriyorsa kaliteli adaptör tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Merhaba. Laptop ile modem arasındaki mesafe uzak mı? Eğer mesafe birbirlerine yakın olmasına rağmen internet bağlantısı kötü ise laptop içerisindeki Wi-Fi kartını Wi-Fi 6E özellikli bir kart ile değiştirmenizi öneririm.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesafe ortalama 8-11 metre arası tam hesaplayamadım, modem evin ortasında ve laptopda evin en ucunda ama arada duvar da var ve odanın kapısını vb. kapatınca da iyice az çekiyor. Wi-Fi kartımın 6E olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?Merhaba. Laptop ile modem arasındaki mesafe uzak mı? Eğer mesafe birbirlerine yakın olmasına rağmen internet bağlantısı kötü ise laptop içerisindeki Wi-Fi kartını Wi-Fi 6E özellikli bir kart ile değiştirmenizi öneririm.
Teşekkürler hocamHarici antenli olanlar laptopun içindeki Wi-Fi antenlerinden daha iyi çekim kalitesi sunduğundan genelde iyi oluyor. Modem ile PC arasına bir tekrarlayıcı eklemeniz tüm cihazlarınız için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Windows 11 kullanıyorsanız eğer Ayarlar > Ağ & internet > Wi-Fi > Donanım Özellikleri seçeneği altında görünecektir.Wi-Fi kartımın 6E olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Sadece_Emir
Uzman
Merhaba, Wi-Fi adaptörü laptop ile modem arası bağlantıyı güçlendirir mi? Güçlendiriyorsa kaliteli adaptör tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Digitürk'ün adaptörünü kullanıyordum bayağı güçlendirmişti ama bilindik bir markadan almanızı tavsiye ederim yine de (TP-Link ASUS gibi markalara bakın) Digitürk D-Smart'ın adaptörlerini kullanmayın onlar stabil olmuyor.