Merhaba, Wi-Fi adaptörü laptop ile modem arası bağlantıyı güçlendirir mi? Güçlendiriyorsa kaliteli adaptör tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Mesafe ortalama 8-11 metre arası tam hesaplayamadım, modem evin ortasında ve laptopda evin en ucunda ama arada duvar da var ve odanın kapısını vb. kapatınca da iyice az çekiyor. Wi-Fi kartımın 6E olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?Merhaba. Laptop ile modem arasındaki mesafe uzak mı? Eğer mesafe birbirlerine yakın olmasına rağmen internet bağlantısı kötü ise laptop içerisindeki Wi-Fi kartını Wi-Fi 6E özellikli bir kart ile değiştirmenizi öneririm.
Teşekkürler hocamHarici antenli olanlar laptopun içindeki Wi-Fi antenlerinden daha iyi çekim kalitesi sunduğundan genelde iyi oluyor. Modem ile PC arasına bir tekrarlayıcı eklemeniz tüm cihazlarınız için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Windows 11 kullanıyorsanız eğer Ayarlar > Ağ & internet > Wi-Fi > Donanım Özellikleri seçeneği altında görünecektir.Wi-Fi kartımın 6E olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Merhaba, Wi-Fi adaptörü laptop ile modem arası bağlantıyı güçlendirir mi? Güçlendiriyorsa kaliteli adaptör tavsiyelerinizi merak ediyorum.