Rkadaşlar kablolu bağlayabilecek cihazım maalesef yok. Yakın zamanda PC alacağım ama o zaman da test edeceğim. Yaklaşık 5 aydır TurkNet 1000 Mbps müşterisiyim, değerlerim bu şekilde. Normal midir? iPhone 11 ile test edildi.

Low latency gaming de ünlem var ama sanırım kablolu ile bu olay çözülür gibi.

4 defa test ettim ve hepsi a çıktı. Download 650 -850 arası gezerken upload 275 - 450 arası sonuç verdi. Jitter 1 iken ping ise hep 5 idi ortalama.

Değerler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• AA890B8C-C46C-470C-97F4-F9ED69907356.webp
    AA890B8C-C46C-470C-97F4-F9ED69907356.webp
    63 KB · Görüntüleme: 95
Rkadaşlar kablolu bağlayabilecek cihazım maalesef yok. Yakın zamanda PC alacağım ama o zaman da test edeceğim. Yaklaşık 5 aydır TurkNet 1000 Mbps müşterisiyim, değerlerim bu şekilde. Normal midir? iPhone 11 ile test edildi.

Low latency gaming de ünlem var ama sanırım kablolu ile bu olay çözülür gibi.

4 defa test ettim ve hepsi a çıktı. Download 650 -850 arası gezerken upload 275 - 450 arası sonuç verdi. Jitter 1 iken ping ise hep 5 idi ortalama.

Değerler bu şekilde.

Maşallah hocam nazar değmesin. OpenWrt ve Ethernet'e geçerseniz yüksek ihtimal yükteki gecikme sıfıra düşer.

Kötü değil de daha iyi olabilir. QoS çözümleri yük altındaki pingi daha da düşürebilir.

O ayarı nasıl yapacağız detaylı bir rehber var mı bilgisayar aldığımda denemek isterim o ayarı. Veyahut şu an da telefon veya tabletden yapabilirsem yapmak isterim.

Kötü değil de daha iyi olabilir. QoS çözümleri yük altındaki pingi daha da düşürebilir.

Genel olarak değerlerimin bende iyi olduğunu düşünüyorum arkadaşın yukarıda yazdığı gibi. Fakat daha da düşürme imkanım varsa düşürmek isterim sayenizde.