S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Odamda modem var ancak oturma odasına geçtiğimde Wi-Fi çok zayıf çekiyor; hatta bazen bağlantı kopmaları yaşıyoruz. Televizyon ünitesinin altında bir adet LAN (Ethernet) girişi var.

Bir tane daha modem alsam bu sorunu çözer mi, yoksa Access Point alsam daha mı mantıklı olur? Access Point sorun çıkarır mı? Bu arada Wi-Fi çoğaltıcı denedim ama maalesef pek işe yaramadı.

Bu tarz genişleticiler işine yaramadı mı?
Bunlar hiçbir işe yaramaz.

Merhaba arkadaşlar,

Odamda modem var ancak oturma odasına geçtiğimde Wi-Fi çok zayıf çekiyor; hatta bazen bağlantı kopmaları yaşıyoruz. Televizyon ünitesinin altında bir adet LAN (Ethernet) girişi var.

Bir tane daha modem alsam bu sorunu çözer mi, yoksa Access Point alsam daha mı mantıklı olur? Access Point sorun çıkarır mı? Bu arada Wi-Fi çoğaltıcı denedim ama maalesef pek işe yaramadı.
Access point ve yeni modem daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Odamda modem var ancak oturma odasına geçtiğimde Wi-Fi çok zayıf çekiyor; hatta bazen bağlantı kopmaları yaşıyoruz. Televizyon ünitesinin altında bir adet lan (Ethernet) girişi var.

Modemin markası modeli nedir?

Merhaba arkadaşlar,

Odamda modem var ancak oturma odasına geçtiğimde Wi-Fi çok zayıf çekiyor; hatta bazen bağlantı kopmaları yaşıyoruz. Televizyon ünitesinin altında bir adet lan (Ethernet) girişi var.

TP-Link RE315 aldım, ben de aynı sorun için şimdi kayıpsız kullanıyorum neredeyse, tavsiye ederim. Bu çok iyi; modemle kendi aranızda orta bir noktadaki prize kurmanız yeterli. Önceden telefonumun sinyali çok düşüktü ve bilgisayarım 200 Mbit'ten 100 çekiyordu, şimdi 180-195 arası. Telefon için aldım daha çok.

Son düzenleyen: Moderatör: