reddine

Üyecik
Windows 11 Wi-Fi simgesi kayboldu.

Merhaba. Wi-Fi simgesi bir anda kayboldu. Ağ ayarlarını sıfırlama ve birçok çözümü denememe rağmen problemimiz cozemedim. Denetim Masası'ndan ağ bağlantılarına girdiğimde Wi-Fi simgesi etkin degil gorunuyor. Sag tıklayıp etkinleştir diyorum, etkin yazısı gelmesine rağmen hala Wi-Fi devre dışı gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba. Wi-Fi simgesi bir anda kayboldu. Ağ ayarlarını sıfırlama ve birçok çözümü denememe rağmen problemimiz cozemedim. Denetim Masası'ndan ağ bağlantılarına girdiğimde Wi-Fi simgesi etkin degil gorunuyor. Sag tıklayıp etkinleştir diyorum, etkin yazısı gelmesine rağmen hala Wi-Fi devre dışı gözüküyor.
Aygıt Yöneticisinde gözüküyor mu.?

Öncelikle Aygıt Yöneticisi’ni açıp Wi-Fi adaptörünü k.ontrol et Eğer yanında sarı bir ünlem işareti varsa, sürücüde bir sorun olabilir. Bu durumda adaptöre sağ tıklayıp sürücüyü kaldır, ardından bilgisayarı yeniden başlat. Windows, sürücüyü otomatik olarak yükleyecektir.

Ayrıca bazı ağ sorunlarını gidermek için CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutları sırayla gir:
Önce "netsh winsock reset" komutunu girip Enter’a bas. Ardından "netsh int ip reset" komutunu çalıştır.

Daha sonra "ipconfig /release", ardından "ipconfig /renew" komutlarını sırayla gir.

Son olarak "ipconfig /flushdns" komutunu yaz ve Enter’a bas.

Bütün işlemler tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.

Denediniz mi?

Son düzenleme:

Bende de aynı sorun var ve kurumsal bir yerde bütün bilgisayarlarda windows 11 imajı kurulu ve bu hatayı yaşıyorlarmış.
Bende mecbur temiz Windows 10 kurmak zorunda kaldım.