6Okan6

Çalışkan
HP laptopta format attıktan sonra Wi-Fi bağlantıları gözükmüyor. Ben de mecburen telefonun internetini bilgisayara verip o kısmı öyle geçtim. Acaba her seferinde böyle uğraşmaya gerek var mı yoksa daha kolay yolu var mı? Wi-Fi sürücüsü lazım ise bunu internete ne yazıp indireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Ha yani telefon internetiyle koca koca güncellemeleri indirip kota bitirecek öyle mi?

Sorduğu soruyu cevaplmıyorsun.

En garanti yöntem cihazın donanım kimliği'ni yazmak:

Android'de kablo Wi-Fi ile de paylaşılıyor kota olmasa da.

HP laptopta format attıktan sonra Wi-Fi bağlantıları gözükmüyor. Ben de mecburen telefonun internetini bilgisayara verip o kısmı öyle geçtim. Acaba her seferinde böyle uğraşmaya gerek var mı yoksa daha kolay yolu var mı? Wi-Fi sürücüsü lazım ise bunu internete ne yazıp indireceğim?

NTLite ile entegre edebiliyorsun ama sorun yaratabiliyor bazen. Ben USB'nin içine atıp yükledikten sonra USB aracılığıyla yüklüyorum.

HP Support assistant kur tel netiyle. Oradan seçip kurarsın.