Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Mod seçtikten sonra lobide beklerken isminin altına tıklayıp sırasını seçeceksin.
- Makaleler
- 9
Mod seçtikten sonra lobide beklerken isminin altına tıklayıp sırasını seçeceksin.
Konuyu açtıktan sonra hatırladım sırayı seçtikten sonra oyunda karakteri seçiyorduk değil mi? Ben karakteri de seçip oyunun kafasına göre karakteri seçtirdiğini sanıyordum.Mod seçtikten sonra lobide beklerken isminin altına tıklayıp sırasını seçeceksin.
Eki Görüntüle 58878
- Makaleler
- 1
Lobiye girdikten sonra profilinin altındaki simgeye tıklaman gerekiyor, koridorlar seçiliyor ordan.Konuyu açtıktan sonra hatırladım sırayı seçtikten sonra oyunda karakteri seçiyorduk değil mi? Ben karakteri de seçip oyunun kafasına göre karakteri seçtirdiğini sanıyordum.![]()
Karakter seçme olayı bir ara MLBB oyununda vardı ama şimdiye ne olmuştur bilmiyorum.
Yok hocam onu anladım. LoL'de koridorunu ve oynayacağın karakteri seçiyordun oradan alışkanlık olmuş. Oyunda seçiyorsun dediğim yer karakter seçme ekranı.Lobiye girdikten sonra profilinin altındaki simgeye tıklaman gerekiyor, koridorlar seçiliyor oradan.
- Makaleler
- 1
Bunda öyle işlemiyor, fazla oynadığın karakterleri koridor seçiminde mi ne gösteriyordu bir tür bilgi ekranında ama LOL'deki gibi değil mekaniği.Yok hocam onu anladım. LoL'de koridorunu ve oynayacağın karakteri seçiyordun oradan alışkanlık olmuş. Oyunda seçiyorsun dediğim yer karakter seçme ekranı.
Zaten pek fazla karakter yok, öyle bir şey getirmemelerine şaşmamalı.
- Makaleler
- 9
Karakter seçme PC üzerinde sıralı mod sanırım hatırlamıyorum o mod için vardı. Karakter seçmeden direkt maç başlıyordu. Gereksiz bir özellik dereceli maç için. Karşı takımın picklere göre alman gerekiyor çünkü.Konuyu açtıktan sonra hatırladım sırayı seçtikten sonra oyunda karakteri seçiyorduk değil mi? Ben karakteri de seçip oyunun kafasına göre karakteri seçtirdiğini sanıyordum.![]()
115 tane karakter var hocam nasıl fazla karakter yok.Zaten pek fazla karakter yok, öyle bir şey getirmemelerine şaşmamalı.
- Makaleler
- 1
Taş çatlasa 30-40 tanesi oynanıyor genelde, ifadem yanlış olmuş.115 tane karakter var hocam nasıl fazla karakter yok.