Asıl en iyi sistemi olan kişilerin en güncel oyunları da kurmaları gerekmez mi?
Pardon kafam karışmış yazarken :D

İyi sistemi olan adamın bununla işi olmaz kısacası. Pro kurup debloat yapar. Bu LTSB eski bilgisayarlara acayip iyi ya. Her program da çalışıyor.

Bana soracak olursanız eski sürüme geçmenin veya telemetrileri kapamanın Defender'ı devre dışı bırakarak RAM tüketimini düşürmenin hiçbir mantığı yok, bazı uygulamalar ve özellikler eksik ve sorunlu çalışır, eski sürümlerinde uygulama desteği çok az zaten. Ondan en son sürümü stock halde kullanmak her zaman daha iyidir bana göre.

Bana soracak olursanız eski sürüme geçmenin veya telemetrileri kapamanın Defender'ı devre dışı bırakarak RAM tüketimini düşürmenin hiçbir mantığı yok, bazı uygulamalar ve özellikler eksik ve sorunlu çalışır, eski sürümlerinde uygulama desteği çok az zaten. Ondan en son sürümü stock halde kullanmak her zaman daha iyidir bana göre.
Değil işte. Kapattığımız şeylerin bize bir getirisi yok. Defender eski sürüm bilerek kapatıyoruz, AV yüklemek isteyen yeni versiyon kursun. Onun dışında Steam, Google, Whatsapp gibi şeylerde de destekliyor. Ortalama veya düşük seviye bilgisayarlar için mantıklı bir sürüm bu.

Değil işte. Kapattığımız şeylerin bize bir getirisi yok. Defender eski sürüm bilerek kapatıyoruz, AV yüklemek isteyen yeni versiyon kursun. Onun dışında Steam, Google, Whatsapp gibi şeylerde de destekliyor. Ortalama veya düşük seviye bilgisayarlar için mantıklı bir sürüm bu.
Düşük bilgisayar kullanıcıları cihazına RAM veya SSD takviyesi yaparak bu sürümlere ihtiyaç duymaz bence, tabi nasıl isterseniz öyle kullanırsınız ama ben gereksiz görüyorum stock kullanmak daha iyidir windows ayarlarıyla oynamanın pek bir anlamı yok benim için.

Ve kendimde deneyimledim, Sürüm 2019 LTSC kurdum ve birçok şey çalışmadı ayarlardan monitörüm 165 hz desteklemesine rağmen Hz ayarlayamıyordum ve ayarlar kısmında birçok şey eksikti. NTLite ile windows editleyerek kurdum ve stock halden pek farkı yoktu ram kullanımı bakımından ve birçok sorunla karşılaştım yine örneğin System hizmetinin%30-35 CPU tüketmesi gibi, ve görev çubuğu 2 saniyeliğine gel git yapıyordu buda windows gezgini hizmeti ile alakalı bir sorun kısacası gereksiz.

Son düzenleme: