ISO dosyasi kac GB? Belki 8 GB yetmeyebilir ama bu cok cok dusuk ithimal. Aklima gelmisken soyliyim dedim.
ISO dosyasi kac GB? Belki 8 GB yetmeyebilir ama bu cok cok dusuk ithimal. Aklima gelmisken soyliyim dedim.
ISO dosyasi kac GB? Belki 8 GB yetmeyebilir ama bu cok cok dusuk ithimal. Aklima gelmisken söyleyeyim dedim.
Cok guzel simdi tekrar yazdir.
Eger olmazsa o ISO dosyasini sag tikla birlikte ac ve uygun programi sec. Yoksa POWERISO indir. Hepsini USB diskin icine manuel olarak yani program kullanmadan atman yeterli. Boylede o dosyalar okunur format atarsin.
Eger olmazsa o ISO dosyasini sag tikla birlikte AC ve uygun programi sec. Yoksa PowerISO indir. Hepsini USB diskin icine manuel olarak yani program kullanmadan atman yeterli. Boylede o dosyalar okunur format atarsin.
poweriso Bununla sanal dvd olusturup ISO dosyasini acacaksin. Icindeki her seyi USB diske atacaksin.Hocam olmadı Power ISO indireyim hemen sizde link varsa atar mısınız?
poweriso bununla sanal DVD olusturup ISO dosyasini acacaksin. Icindeki her seyi USB diske atacaksin.
poweriso bununla sanal DVD olusturup ISO dosyasini acacaksin. Icindeki her seyi USB diske atacaksin.