Hocam format atan adam medimart onlara da selmım çok sen merak etme PC ilk aldığım zaman neler çektim ben onlardan her yerden bir sakat işleri var teşekkür ederim hocam şimdiden formatı atınca hemen oldu diye işaretleyeceğim çok teşekkürler yeniden umarım formatı atınca https://techolay.net/sosyal/konu/monitorun-ekrani-gidip-geliyor.132055/#post-1220421 buradaki sorunumuda çözebilirim.

Tabii ki her zaman. 🤗 Oralara kac defa CV verdim almadilar birilerinin torpilleriyle aliyorlar elemanlari ortaya bu sonuç cikiyor. Alisveris yapmayin abi. En ufak seyi bile Amazon'dan aliyorum artik. Asla fiziksel magazalardan almiyorum. Teknosa, Vatan hespi torpillileri almis ne yaptiklari belli degil. Bir ara iPhone 12 mi yoksa 13 mu tam hatirlqmiyorum alacaktim128 GB modelini bana satici 128 GB modelini ne yapacaksin dolduramazsin bile diye anlatmaya basladi ve 128 GB modeli stokta yok dedi bende ciktim gittim. Boyle öngorusu olmayan insan dolu oralar. En yakin zamanda telefonlarla ilgili is basvurusu yapmistim Vatan'a benim yerime birisini almislar çocuk dunyadan bir haber bri şey soruyorum baskasini cagiriyor soruyor sordugum basit bir şeydi. Ulke komple bitik.

Tabii ki her zaman. 🤗 oralara kac defa CV verdim almadilar birilerinin torpilleriyle aliyorlar elemanlari ortaya bu sonuç cikiyor. Alisveris yapmayin abi. En ufak seyi bile Amazon'dan aliyorum artik. Asla fiziksel magazalardan almiyorum. Teknosa, vatan hespi torpillileri almis ne yaptiklari belli degil. Bir ara iPhone 12 mi yoksa 13 mu tam hatirlqmiyorum alacaktim128 GB modelini bana satici 128 GB modelini ne yapacaksin dolduramazsin bile diye anlatmaya basladi ve 128 GB modeli stokta yok dedi bende ciktim gittim. Boyle öngorusu olmayan insan dolu oralar. En yakin zamanda telefonlarla ilgili is basvurusu yapmistim Vatan'a benim yerime birisini almislar çocuk dunyadan bir haber bri şey soruyorum baskasini cagiriyor soruyor sordugum basit bir şeydi. Ulke komple bitik.

Hocam senin için en hayırlısı olsun umarım daha iyi bir yere ve senin emeklerinin karşılığını veren bir yere gidersin.

Son düzenleme:
Son düzenleme: