Windows 10 desteklemeyen PC'ye Windows 11 yerine Windows 10 nasıl kurulur?

Selam arkadaşlar. Bilgisayarım Windows 10'u desteklemiyor. Ses sürücüleri vb. yüklenmiyor. Ha, bu PC eski olduğu için değil. Bilgisayar sadece Windows 11'i destekliyor. Windows 10 kurunca sürücüleri görmüyor yani. Ben de W11'i çok sevmiyorum ve bana stabil gelmiyor, gereksiz yük bindiriyor gibi. Nasıl Windows 10 yükleyebilirim? Driver problemlerini nasıl hallederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Windows 11'i destekleyip Windows 10'u desteklemeyen her cihazı bir şekilde çalıştırabildim.

Belki sürücüler ayıklandıktan sonra ınf yöntemi ile kurabiliriz diye düşünüyorum.

Yine de Windows 10'un da pek ömrü uzun değil. Sonu geliyor maalesef.

Inf yöntemi dediğiniz nedir acaba?

@muhammedemreyesilyurt, hayır. Böyle bir durum yok. Oyun performansı tam tersi daha iyi bile olabilir. Gereksiz bloatware ve telemetrilerden arındırılmış bir sürüm olduğu için.

LTSC ISO dosyası nereden edinebilirim?

Selam arkadaşlar. Bilgisayarım Windows 10'u desteklemiyor. Ses sürücüleri vb. yüklenmiyor. Ha, bu PC eski olduğu için değil. Bilgisayar sadece Windows 11'i destekliyor. Windows 10 kurunca sürücüleri görmüyor yani. Ben de W11'i çok sevmiyorum ve bana stabil gelmiyor, gereksiz yük bindiriyor gibi. Nasıl Windows 10 yükleyebilirim? Driver problemlerini nasıl hallederim?
Windows 10 LTSC kurun hocam.

Geri
Yukarı Alt