Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miscatwatt

Başarılı
Daha yeni temiz kurulum yaptığım bilgisayarımda, herhangi bir formatta bir resim açmaya çalıştığımda "Dosya sistemi hatası
(-2147219196)" uyarısı alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

1706613159283.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerShell'i yönetici olarak başlatıp aşağıdaki kodu yazabilir misin? Sonrasında da bilgisayarı yeniden başlat.

Kod:
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

Eğer sorun çözülmezse bu linkteki adımları dene bir de.

PowerShell'i yönetici olarak başlatıp aşağıdaki kodu yazabilir misin? Sonrasında da bilgisayarı yeniden başlat.

Kod:
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

Eğer sorun çözülmezse bu linkteki adımları dene bir de.

Hocam maalesef düzelmedi fakat problemin OneDrive ile alaklı olduğunu tespit ettim. Attığınız linkteki sayfada sistem dosyası denetleyici sfc.exe çalıştırmayı ve sorunu bulmaya çalıştım.

2024-01-30 17:22:15, Info CSI 00000220 [SR] Repairing file \??\C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\\OneDrive.lnk from store 2024-01-30 17:22:15, Info CSI 00000222 [SR] Repair complete 2024-01-30 17:22:15, Info CSI 00000223 [SR] Committing transaction 2024-01-30 17:22:15, Info CSI 0000022a [SR] Verify and Repair Transaction completed. All files and registry keys listed in this transaction have been successfully repaired

1706631570813.webp

Rastgele bir fotoğraf açmaya çalıştığımda "C:\Users\ereng\Onedrive\Masaüstü" OneDrive karşıma çıkıyor. Bu sorunu çözersem fotoğraf açılma sorununu halledebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
OneDrive'ı yükle, giriş yap ve eşitelemeyi açıp tekrar dene bir de.

Hocam tekrardan indirip kurdum fakat işe yaramadı.

Reg dosyasını çalıştır ve kayıt defterine ekle. Sonra fotoğrafa sağ tık yap, birlikte aç de ve Windows fotoğraf görüntüleyicisini seç.
Eğer olmazsa arama yerine varsayılan uygulamalar yaz ve fotoğraf görüntüleyicisi kısmından Windows fotoğraf görüntüleyicisini aktif et.

Teşekkürler hocam işe yaradı şu an açılıyor fotoğraflar.
Fakat şu an OneDrive ile ilgili sorunlar yaşıyorum;

1706632962710.webp

Belgelerimi açmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum gerçekten çok uğraştırmaya başladı. Bunu düzeltmenin bir yöntemi var mı?

Şu lanet programı kökenli kaldırmanın bir yolu yöntemi var mı?

Dosya Ekleri

• 1706632820246.webp
    1706632820246.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 92
Hocam tekrardan indirip kurdum fakat işe yaramadı.

Teşekkürler hocam işe yaradı şu an açılıyor fotoğraflar.
Fakat şu an OneDrive ile ilgili sorunlar yaşıyorum;

Eki Görüntüle 14788

Belgelerimi açmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum gerçekten çok uğraştırmaya başladı. Bunu düzeltmenin bir yöntemi var mı?

Şu lanet programı kökenli kaldırmanın bir yolu yöntemi var mı?
Program ekle kaldırda görünüyor mu halen OneDrive?