Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu betik, Windows Update hizmetlerini geçici olarak durdurarak güncelleme geçmişine ait gereksiz log dosyalarını ve önbellek verilerini siler. Yüklenen güncellemeler geçmişte görünmez. Windows'ta güncelleme sorunu yaşıyorsanız, bu sorunları çözmek için de kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken kodu .bat olarak kaydedip çalıştırdıktan sonra onaylamak. İsterseniz direkt indirip çalıştırabilirsiniz.
Kod:
@echo off
chcp 65001 >nul
setlocal EnableDelayedExpansion
color f
title Windows Update Temizleyici v2.3
net session >nul 2>&1
if %errorlevel% neq 0 (
echo(
echo...
- AceTeq
- temizleme update windows windows update
- Forum: Windows 11
Deneyin.
Windows 10 sistemde şu hatayı alıyorum. Güncellemeyi yapmak istediğimde her zaman "güncelleştirmeler tamamlanadı, değişiklikler geri alınıyor" hatası alıyorum.
Eki Görüntüle 219241
Eki Görüntüle 219242
Eki Görüntüle 219243
Buna benzer bir hatayı sanırım LAN Driver'ini silip yüklediğimde düzeltmiştim. Deneyebilirsiniz, eğer olmazsa sistem onarma kullanın daha sonra sıfırdan tekrar güncellemeyi yüklemeyi deneyebilirsiniz.
AceTeq
Üstün
Bu betik, Windows Update hizmetlerini geçici olarak durdurarak güncelleme geçmişine ait gereksiz log dosyalarını ve önbellek verilerini siler. Yüklenen güncellemeler geçmişte görünmez. Windows'ta güncelleme sorunu yaşıyorsanız, bu sorunları çözmek için de kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken kodu .bat olarak kaydedip çalıştırdıktan sonra onaylamak. İsterseniz direkt indirip çalıştırabilirsiniz.
Kod:
@echo off
chcp 65001 >nul
setlocal EnableDelayedExpansion
color f
title Windows Update Temizleyici v2.3
net session >nul 2>&1
if %errorlevel% neq 0 (
echo(
echo...
- AceTeq
Deneyin.
Bu işlemi .bat dosyası ile yaptım. Şimdi ne yapmalıyım? Windows Update ile güncelleme yapayım mı?Bu betik, Windows Update hizmetlerini geçici olarak durdurarak güncelleme geçmişine ait gereksiz log dosyalarını ve önbellek verilerini siler. Yüklenen güncellemeler geçmişte görünmez. Windows'ta güncelleme sorunu yaşıyorsanız, bu sorunları çözmek için de kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken kodu .bat olarak kaydedip çalıştırdıktan sonra onaylamak. İsterseniz direkt indirip çalıştırabilirsiniz.
Kod:@echo off chcp 65001 >nul setlocal EnableDelayedExpansion color f title Windows Update Temizleyici v2.3 net session >nul 2>&1 if %errorlevel% neq 0 ( echo( echo...
- AceTeq
Deneyin.
AceTeq
Üstün
Bu işlemi .bat dosyası ile yaptım. Şimdi ne yapmalıyım? Windows Update ile güncelleme yapayım mı?
Evet.