Detaylar
Kim cevapladı?Windows+shift+S ya da PrtSc kombinasyonu kullanıyorsanız yanda çıkan bildirime tıklayıp farklı kaydet deyip başka yere kaydedebilirsiniz.
Resimlerin içine gir- Ekran görüntüleri klasörüne sağ tıkla- Konum sekmesine geç- orada dosya yolunu göreceksin hemen altında taşı var. Ona tıkla ve artık sürekli olarak nereye kaydetmek istiyorsan o yolu seç ve uygula.,
Bundan sonra aldığın ekran görüntüleri seçtiğin klasör içine eklenecek.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Windows+Shift+s ya da prtsc kombinasyonu kullanıyorsanız yanda çıkan bildirime tıklayıp farklı kaydet deyip başka yere kaydedebilirsiniz.
Eki Görüntüle 69028
Anladım hocam maalesef Windows 10'da böyle galiba.
Resimlerin içine gir- ekran görüntüleri klasörüne sağ tıkla- konum sekmesine geç- orada dosya yolunu göreceksin hemen altında taşı var. Ona tıkla ve artık sürekli olarak nereye kaydetmek istiyorsan o yolu seç ve uygula.
Sizin dediğiniz şeyi bulamadım hocam.
Anladım hocam maalesef Windows 10'da böyle galiba.
Sizin dediğiniz şeyi bulamadım hocam.
Burada gösterdim
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
O dosya yok hocam sorun orada.
Hocam olmaması imkansız yanlışlıkla kaldırılmış falan olabilir. O zaman şöyle yapalım, PS tuşuna bastığında sağ altta aldığın resmi gösterecek. Resim üzerine tıkla. Ekran alıntılama aracı ile açılacak o resim. Programın sağ üst köşesinde "üç nokta" var ona tıkla ve "Ekran görüntüleri klasötrünü aç" de. Açılan pencerenin üst kısmında dosya yolu yazacak. Oradan bakalım önce nereye kaydettiğine.
Sonra da o klasörü bulup videoda ki işlemi o klasör üzerinde yapalım.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam olmaması imkansız yanlışlıkla kaldırılmış falan olabilir. O zaman şöyle yapalım, PS tuşuna bastığında sağ altta aldığın resmi gösterecek. Resim üzerine tıkla. Ekran alıntılama aracı ile açılacak o resim. Programın sağ üst köşesinde "üç nokta" var ona tıkla ve "ekran görüntüleri klasötrünü aç" de. Açılan pencerenin üst kısmında dosya yolu yazacak. Oradan bakalım önce nereye kaydettiğine.
Sonra da o klasörü bulup videoda ki işlemi o klasör üzerinde yapalım.
Yok hocam.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam üç noktaya bastığında açılan menüde ayarlar var ona tıkla. Açılan menüde "ekran görüntülerini otomatik kaydet" var onu tiki pasifse aktif eder misin?
Öyle bir ayar yok hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-