Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ceyiz43

Başarılı
Ekran görüntüsü almak istiyorum ''prtscsysrq'' basıyorum işe yaramıyor Shift+Win+s basıyorum işe yaramıyor, ekran alıntısı aracı yüklü ama hiçbir şey çalışmıyor. LightShot indirdim onda da çalışmıyor, el ile tıklamam gerekiyor.

Kısayoluda devre dışı bıraktıysan LightShot'u silip tekrar kurmayı dene o halde.

LightShot çalışmıyor hocam ben Windows'un bu güncellemesini deneyeceğim.

1706351988838.webp

Hocam sizde ekran alıntısı yüklü değilki. Yüklü olsaydı çıkardı.

Microsoft Store da var. İndirin.

Silmemi söylemiştiniz.

Lightshot'in ayarlarına bakabilir misiniz? Prnt Scrn aktif olamayabilir. Farklı bir tuş da olabilir.
Lightshot ikonuna sağ tıklayın > ayarlar > hotkeys sayfasına gelip kontrol edin.

1706341411663.webp

Yükledikten sonra Win+W yapın. Sağ en alttan tam ekran alıntısını seçin.

Ekran görüntüsü alıyor ama çok uzun sürüyor oradan ekran görüntüsü almak bunu tek tuş ile yapamıyor muyuz?

Lightshot'in ayarlarına bakabilir misiniz? Prnt Scrn aktif olamayabilir. Farklı bir tuş da olabilir.
Lightshot ikonuna sağ tıklayın > ayarlar > hotkeys sayfasına gelip kontrol edin.

Eki Görüntüle 13835
1706352384436.webp

Demek istediğim buydu. Bunun açık olmasına rağmen çalışmıyorsa sıkıntı vardır. Ekran alıntısı aracını yükleyin, çakışabilecek diğer her programı kaldırın ve yeniden deneyin.