Windows 10 format için Media Creation Tool vs Rufus

jackarmis 65

Başarılı
Hayatımda ilk kez format atacağım, muhtemelen sizin için çocuk oyuncağıdır ama benim gözümde büyüyor. İnternette bir sürü videosu olmasına rağmen Gemini'den yardım alarak atacağım. Bana "Media Creation Tool" indir diyor fakat Rufus daha popüler diye biliyorum. Bir önemi var mı, hangisiyle format atmalıyım?

Rufus tabii ki de, Rufus üzerinde çeşitli kişiselleştirme ayarları var, daha faydalı olacaktır.

windows 10 için farketmez. 11 olsa kesin rufus derdim
W10 atacağım format. W11 de neden kesin rufus?

Rufus tabii ki de, Rufus üzerinde çeşitli kişiselleştirme ayarları var, daha faydalı olacaktır.
Mesela bu çeşitli kişiselleştirmeden neyin bana daha faydalı olacak? Böyle hesap soruyormuş gibi soruyorum ama tamamen öğrenmek adına soruyorum sakın yanlış anlama xd

windows 11 de arkadaşın dediği kişiselleştirmeler daha çok lazım oluyor .Windows 10 da çok lazım değil bence.
11 i eski pc ye kurmak, açılışta internet isteyip istememek vs çok lazım şeyler. 10 da lazım olmuyor pek.

Gemini şöyle diyor. Sence ilk kez deneyeceğim için -tabi fark olmayacaksa- Media ile mi format atayım yoksa siz çoğunluğun dediği gibi Rufus mu deneyeyim?

Mesela bu çeşitli kişiselleştirmeden neyin bana daha faydalı olacak? Böyle hesap soruyormuş gibi soruyorum ama tamamen öğrenmek adına soruyorum sakın yanlış anlama xd.
Örneğin Microsoft hesabı zorunluluğunu kaldırabilirsin, direkt çevrimdışı lokal hesap ile Windows'u kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…