Hayatımda ilk kez format atacağım, muhtemelen sizin için çocuk oyuncağıdır ama benim gözümde büyüyor. İnternette bir sürü videosu olmasına rağmen Gemini'den yardım alarak atacağım. Bana "Media Creation Tool" indir diyor fakat Rufus daha popüler diye biliyorum. Bir önemi var mı, hangisiyle format atmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Rufus.
W10 atacağım format. W11 de neden kesin rufus?windows 10 için farketmez. 11 olsa kesin rufus derdim![]()
Mesela bu çeşitli kişiselleştirmeden neyin bana daha faydalı olacak? Böyle hesap soruyormuş gibi soruyorum ama tamamen öğrenmek adına soruyorum sakın yanlış anlama xdRufus tabii ki de, Rufus üzerinde çeşitli kişiselleştirme ayarları var, daha faydalı olacaktır.
windows 11 de arkadaşın dediği kişiselleştirmeler daha çok lazım oluyor .Windows 10 da çok lazım değil bence.
11 i eski pc ye kurmak, açılışta internet isteyip istememek vs çok lazım şeyler. 10 da lazım olmuyor pek.
11 i eski pc ye kurmak, açılışta internet isteyip istememek vs çok lazım şeyler. 10 da lazım olmuyor pek.
Gemini şöyle diyor. Sence ilk kez deneyeceğim için -tabi fark olmayacaksa- Media ile mi format atayım yoksa siz çoğunluğun dediği gibi Rufus mu deneyeyim?windows 11 de arkadaşın dediği kişiselleştirmeler daha çok lazım oluyor .Windows 10 da çok lazım değil bence.
NqrkOz 65
Üstün
- Makaleler
- 6
Örneğin Microsoft hesabı zorunluluğunu kaldırabilirsin, direkt çevrimdışı lokal hesap ile Windows'u kullanabilirsin.Mesela bu çeşitli kişiselleştirmeden neyin bana daha faydalı olacak? Böyle hesap soruyormuş gibi soruyorum ama tamamen öğrenmek adına soruyorum sakın yanlış anlama xd.
Media ile atarsam Microsoft hesabı zorunlu mu? O zaman dediğiniz gibi Rufus daha mantıklı görünüyor.Örneğin Microsoft hesabı zorunluluğunu kaldırabilirsin.
BordoBereli 15
Becerikli
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-