Bende hiçbir zaman öyle bir sorun olmadı hocam.

Ben sadece 24H2 sürümünde yaşadım bunu.
Ekran kartımın BIOS'u UEFI olmadığından launch CSM açık Secure Boot kapalı şekilde kullanıyordum hep. Bu şekilde kullanılmazsa işletim sistemi fark etmeksizin sorun çıkarıyor kart. GPU-Z de UEFI gözüküyor kart hatta bilgisayar açılıyor ama dediğim gibi uyku modu problemleri güvenli moddan çıkamama gibi sorunlar yüzünden böyle kullanıyordum PC'yi. Sürüm 24H2 ile birlikle launch CSM enable şekilde ve PC hiçbir şekilde uyku modundan uyanmadı.
Sürüm 25H2 için ise durumu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Selam. Microsoft Activision scpirt uygulaması ile ESU yolu ile yaptığımda ne oluyor? Bu arada Microsoft Activision scpirt uygulaması var ya güvenilir olduğundan güvenli bir şekilde kullanabilirler. Çünkü, ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurmuştum. Etkinleştirme işlemi de bu uygulama ile yaptım. Yani güvenilir. Ancak ESU ile yaptığımda ne oluyor? Onu anlamadım.

Selam. Microsoft Activision scpirt uygulaması ile ESU yolu ile yaptığımda ne oluyor? Bu arada Microsoft Activision scpirt uygulaması var ya güvenilir olduğundan güvenli bir şekilde kullanabilirler. Çünkü, ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü kurmuştum. Etkinleştirme işlemi de bu uygulama ile yaptım. Yani güvenilir. Ancak ESU ile yaptığımda ne oluyor? Onu anlamadım.

Bir şey olmuyor sadece Extended Security Update (2028'e kadar güncelleme alıyorsunuz)
ESU için ise format attığınızda işlemi tekrarlamanız gerekiyor diye biliyorum.

Bir şey olmuyor sadece extended Security Update (2028'e kadar güncelleme alıyorsunuz)
ESU için ise format attığınızda işlemi tekrarlamanız gerekiyor diye biliyorum.

Sistemi formatlayıp tekrar bunu yapmak zorunda kalacağım ben? Onu yerine giderim Windows 10 IoT Enterprise LTSC sürümü kurulumu yaparım.