Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Cihazların Windows 10, sürüm 22H2 Home, Professional, Pro Education veya Workstation sürümünü çalıştırması gerekir.
Cihazların Windows 10, sürüm 22H2 Home, Professional, Pro Education veya Workstation sürümünü çalıştırması gerekir.
Pro Education diye bir sürüm mü var hocam? Windows 10 Pro'ya yollamıyorlar mı?
Siz de bakın diye kaynağı attım hocam. Direkt olarak Pro'ya yollanmıyor gibi görünüyor. Bir ek daha bırakıyorum, kontrol ediniz.Pro Education diye bir sürüm mü var hocam? Windows 10 Pro'ya yollamıyorlar mı?
Siz de bakın diye kaynağı attım hocam. Direkt olarak Pro'ya yollanmıyor gibi görünüyor. Bir ek daha bırakıyorum, kontrol ediniz.
Eki Görüntüle 168441
Haydaaa. Hocam peki Pro'yu Home yapamaz mıyım formatsız falan?
Sürüm düşürme formatsız olmaz, en sağlamı temiz kurulum yapmak olacaktır hocam.
Hocam ben baktım Windows 10 Edition ID'me, Professional yazıyor. Microsoft'un resmi sitesinde geleceğini yazıyor, şimdi ben anlamadım.
Eğer sisteminiz Windows 10 Professional ise zaten bir sorun yok ki hocam. ESU destekliyor demektir.
Eğer sisteminiz Windows 10 Professional ise zaten bir sorun yok ki hocam. ESU destekliyor demektir.
Yani sistem bilgilerinde Pro yazıyor Pro galiba, Professional olarak geçiyor diye biliyorum hocam. Ben de dün geçtim Windows 11'den 10'a 11 de kasıyordu her şey.
Pro ile Professional aynı sürüm hocam.Yani sistem bilgilerinde Pro yazıyor Pro galiba, Professional olarak geçiyor diye biliyorum hocam. Ben de dün geçtim Windows 11'den 10'a 11 de kasıyordu her şey.