Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Requiemm

Üstün
Makaleler
2
1708976806727.webp

Arkadaşlar işlemci güç yönetimi Windows'u formatladıktan sonra yok oldu. Ben CMD koduyla maksimum işlemci güç yönetimini ekledim ama işlemci soğutma ilkesi ve düşük işlemci güç yönetimini bulamadım, yardım eder misiniz?

Hocam olmadı ama bir tane Regedit dosyası buldum hocam en düşük işlemci yönetimini eklemek için ama güvenilir mi bilmiyorum.

Yazılan yöntemleri deneyin. Zaten @sahnelerde'nin verdiği öneri attığım linkte de mevcut.

Bu öneriyi de deneyin. Eğer çalışmazsa şu videoyu bir deneyebilir misin? Videoyu tam kontrol edemedim ama virüs gibi bir durum da gözlemlemedim. Gene de emin değilim yani.

Hocam o öneriyi denedim söylmeyi unuttum olmadı videoyya bakıyorum şimdi.

Yazılan yöntemleri deneyin. Zaten @sahnelerde'nin verdiği öneri attığım linkte de mevcut.

Bu öneriyi de deneyin. Eğer çalışmazsa şu videoyu bir deneyebilir misin? Videoyu tam kontrol edemedim ama virüs gibi bir durum da gözlemlemedim. Gene de emin değilim yani.

1708979196789.webp

Hocam videodaki dosya güvenli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekledikten sonra yeniden başlatman gerekiyor aslında. Ragga Batunun attığı linkte farklı bir reg keyi var. O da bu şekilde:
Type Regedit and hit the Enter key.

When the Registry Editor opens, navigate to the following location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\bc5038f7-23e0-4960-96da-33abaf5935ec

Right click on the right side panel and click on New > DWORD (32-bit) Value.

Set the name of this newly created DWORD as Attributes.

Double click on the newly created DWORD and set its value as 2.
Bahsettiğin reg dosyasını atar mısın? Aslında yaptığı işlemleri görmek için notepad'dan açmak bile yeterli. Çok problem olmaz.