Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Defender'i winget ile kaldırabilirmisiniz bilmiyorum ama Windows Update'yi hizmetlerden ve Grup ilkesinden devre dışı bırakabilirsiniz.Merhaba Windows 10 ISO. format atmadan USB belleğe yazmadan nasıl Defender ve Update kaldırılır. yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
- Makaleler
- 62
NTLite ile yapılabilir.
duranforreal
Üstün
Ben hali hazırda sizde yüklü olan Windows'unuzu ISO'ya dönüştüreceğinizi sandım kusura bakmayın.
YunaUK
Becerikli
NTLite ile denedim ama kurulum ekranında takılı kalıyor güvenlik güncelemeleri yüklenecek diyip bilgisayarı yeniden başlatıktan sonra tekrardan aynı ekrana attı muhtemelen NTLite ile ben yapamadım.
Merhaba Windows 10 ISO. Format atmadan USB belleğe yazmadan nasıl Defender ve Update kaldırılır. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
NTLite ile
uyguladan sonra iso olarak kaydet
Dosya Ekleri
YunaUK
Becerikli
Aynı şekilde yaptım önceki mesajımda dediğim hatayı aldım başka bir yolla denediğimde Defender kalkıyor ama Update kalkmiyordu.
Birkaç yolu var.
1. Yol; NSUDO kullanamak.
NSUDO ile explorer.exe'i başlatın.
Program Files/Windows Defender
Program Files x86/Windows Defender
ProgramData/Microsoft/Windows Defeder
klasörünü silin.
Daha sonra NSUDO ile regedit'i başlatın
HKLM/CurrentControlSet/Control/Services yoluna gelin
WdNisSvc
WinDefend
adlı iki anahtarı silin.
2. yol;
Eğer diskini, bitlocker ile şifreli falan değilse, USB'den Linux başlatın ve C diskini bağlayıp, yukarıda gösterdiğim 3 klasörü silin.
Bu işlemleri yapmadan önce, belki ileride lazım olur diye, bu klasörleri ve anahtarları yedekleyin.
1. Yol; NSUDO kullanamak.
NSUDO ile explorer.exe'i başlatın.
Program Files/Windows Defender
Program Files x86/Windows Defender
ProgramData/Microsoft/Windows Defeder
klasörünü silin.
Daha sonra NSUDO ile regedit'i başlatın
HKLM/CurrentControlSet/Control/Services yoluna gelin
WdNisSvc
WinDefend
adlı iki anahtarı silin.
2. yol;
Eğer diskini, bitlocker ile şifreli falan değilse, USB'den Linux başlatın ve C diskini bağlayıp, yukarıda gösterdiğim 3 klasörü silin.
Bu işlemleri yapmadan önce, belki ileride lazım olur diye, bu klasörleri ve anahtarları yedekleyin.
YunaUK
Becerikli
Birkaç yolu var.
1. yol; nsudo kullanamak.
Nsudo ile explorer.exe'i başlatın.
Program Files/Windows Defender.
Program files x86/Windows Defender.
ProgramData/Microsoft/Windows defeder.
Klasörünü silin.
Daha sonra nsudo ile Regedit'i başlatın.
HKLM/CurrentControlSet/Control/Services yoluna gelin.
Wdnissvc.
Windefend.
Adlı iki anahtarı silin.
2. yol;
Eğer diskini, BitLocker ile şifreli falan değilse, USB'den Linux başlatın ve C diskini bağlayıp, yukarıda gösterdiğim 3 klasörü silin.
Anladım teşekkür ederim ayrıca bu dediğiniz ISO halinde olan Windows kurulum dosyaları icin gecerlimi.
Onun için bir şey diyemem. Kusura bakma.Anladım teşekkür ederim ayrıca bu dediğiniz ISO halinde olan Windows kurulum dosyaları icin gecerlimi.