Çözüldü Windows 10 kurarken "Windows bu diske yüklenemez" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deren

Uzman
Merhaba bugün yeni sistemime Windows 10'u kurmaya calisirken soyle bir uyariyla karsilastim bunu nasıl çozebilirim?

Kalite farkı var anladim. Peki hocam ben bu diskteki butun verileri sildikten sonra hicbiri yedekli degil bir verilerin ama Microsoft hesabimi falan tekrar girdigimde hesapalrim geleceğim degil mi?

Bir de bu verileri sildikten sonra disk kendi degisecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalite farkı var anladim. Peki hocam ben bu diskteki butun verileri sildikten sonra hicbiri yedekli degil bir verilerin ama Microsoft hesabimi falan tekrar girdigimde hesapalrim geleceğim degil mi?
Dediğini anlamadım ama diskteki her şey gider; hesaplar konusunda da şifrelerini hatırlayacak kadar zeka seviyesine sahipsen sorun olmaz.

Bir de bu verileri sildikten sonra disk kendi degisecek mi ?

Dediğini anlamadım ama diskteki her şey gider; hesaplar konusunda da şifrelerini hatırlayacak kadar zeka seviyesine sahipsen sorun olmaz.
Demeye calistigim diskteki verileri sildikten sonra diski GPT ya da MBR olarak ayarlayabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Deren
O diskte şu anda ne var?
  • Daha önceki sistemin mi? Daha önceki sistemin ise ne idi?
  • Diyelim ki diski gördü, Nasıl kurulum yapmayı planladın? Diskteki verileri silmeden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…