Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deren

Uzman
Merhaba bugün yeni sistemime Windows 10'u kurmaya calisirken soyle bir uyariyla karsilastim bunu nasıl çozebilirim?

17268505964027970172053358271891.webp

@Deren
Kurulum tamamlanır tamamlanmaz Windows üzerinden disk yöneticisine girerek bir ekran görüntüsü atarsanız zaman kaybetmeden sağlıklı disk yapısı oluşup oluşmadığını kontrol edebiliriz. Umarım sorunsuz tamamlanır.

@Deren
Kurulum tamamlanır tamamlanmaz Windows üzerinden disk yöneticisine girerek bir ekran görüntüsü atarsanız zaman kaybetmeden sağlıklı disk yapısı oluşup oluşmadığını kontrol edebiliriz. Umarım sorunsuz tamamlanır.
Tamamdır hocam haber verecegim.

@Deren
1726854534001704133407193387033.webp

Hocam soyle bir bildirim aldim bilgisayar acilinca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam haber verecegim.

Eki Görüntüle 84692

Hocam soyle bir bildirim aldim bilgisayar acilinca.
İnst.

Öncelikle,
Görev çubuğundaki Windows simgesine sağ tıklayın ve disk yöneticisine girin.
Oradan bir resim atar mısınız?

Her şey tamamsa su App Center indirmesini yapayim mi?

Dosya Ekleri

• 17268547156026437628953637468145.webp
    17268547156026437628953637468145.webp
    991,6 KB · Görüntüleme: 64
Tamam, sorun yok ve temiz bir kurulum olmuş görünüyor.
Yukarıdaki ekranda install seçeneği ile ilerleyin.
Acele etmeyin ve her gerektiğinde yeniden başlatın.

Önceki mesajımdan alıntı :
5-Kurulumdan sonra Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir driver veya program kurmayın. Her gerektiğinde PC yi yeniden başlatın. Bilgisayar açıldıktan sonra iki-üç dakika bekleyin ve tekrar güncelleme kontrolü yapın. Bu işleme Windows tam olarak güncel hale gelene kadar devam edin.

Tamam, sorun yok ve temiz bir kurulum olmuş görünüyor.
Yukarıdaki ekranda install seçeneği ile ilerleyin.
Acele etmeyin ve her gerektiğinde yeniden başlatın.
Bu aşama tamamlandıktan sonra da Windows güncellemelere girerek Windows güncellemeler tamamlanana kadar devam edin.
Doğru anladim mi diye kontrol ediyorum App Center guncellemesini yaptiktan sonra bilgisayari yeniden baslatiyorum aybi sekil diger guncellemeleride yaptiktan sonra.

Doğru anladim mi diye kontrol ediyorum App Center guncellemesini yaptiktan sonra bilgisayari yeniden baslatiyorum aybi sekil diger guncellemeleride yaptiktan sonra.
Evet. Bu app center bittikten sonra..
Windows güncelleme merkezine gireceksiniz.
Güncellemeleri kontrol et seçeneği ile ilerleyip başlatacaksınız.
Her gerektiğinde PC yi yeniden başlatın ve PC açıldıktan sonra 3-5 dakika bekleyip tekrar güncelleme merkezine girin ve aynı işlemleri tekrarlayın. Taa ki Sisteminiz güncel hale gelene kadar.

@Deren
USB belleği de çıkartın. Takılı durmasına gerek yok.

Evet. Bu App Center bittikten sonra.
Windows güncelleme merkezine gireceksiniz.
Güncellemeleri kontrol et seçeneği ile ilerleyip başlatacaksınız.
Her gerektiğinde PC'yi yeniden başlatın ve PC açıldıktan sonra 3-5 dakika bekleyip tekrar güncelleme merkezine girin ve aynı işlemleri tekrarlayın. Ta ki sisteminiz güncel hale gelene kadar.

@Deren
USB belleği de çıkartın. Takılı durmasına gerek yok.

Teşekkürler hocam unutmustum onu.