Hem AMD hem de NVIDIA ekran kartı denedim, Windows 11'de yaşadığım stutter sorununu çözemedim.
Windows 11'de bende de mesela diyelim yeni format attım, oyuna ilk girdiğimde feci takılmalar ve FPS düşüşleri oluyordu. Windows 10'da aynı senaryoda tertemiz akıyordu oyun. Garip bir işletim sistemi ya, anlam veremiyorum.

Windows 11'de bende de mesela diyelim yeni format attım, oyuna ilk girdiğimde feci takılmalar ve FPS düşüşleri oluyordu. Windows 10'da aynı senaryoda tertemiz akıyordu oyun. Garip bir işletim sistemi ya, anlam veremiyorum.
Bana uzak Allah'a yakın olsun ya, Windows 10 ile cok mutluyum.

21H2 tabii ki. Süresi dolmuş LTSC sürümünü neden kurayım ki?
21H2 dediğiniz 2021 mi oluyor hocam? Tam bilmiyorum isimleri de. Daha önce bende LTSC kurmak için sorduğumda hiçbiri için süresi dolmuş şeklinde cevap almamıştım. Hangisinin süresinin dolup hangisinin dolmadığı konusunda bilgilendirebilir misiniz? Ben de ilk defa Windows 11 kurdum, debloat yaptım ancak oyun loading ekranında iken oyunun yanı sıra masaüstünde de değişik fare ve diğer açık programlarda takılmalar yaşıyorum. Windows 11'den kaynaklanabilir belki diye tekrar Windows 10 LTSC kurmayı düşünüyorum.