Merhabalar. Yeni SSD aldım ve taktım. USB'den Windows 10'u kurarken boot menüsüne girdiğimde karsima böyle bir ekran çıkıyor. Flash bellek takılı ama aşağı yukarı yaptığım zamanda flash bellek gözükmüyor. Ne yapabilirim? Flash belleği bilgisayarı açtıktan sonra mi takmam lazım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rufus ile Windows 10'u USB'ye yazarken biçimlendir kısmından GPT'yi seçtim ve sorun düzeldi. Yardım eden arkadaslara teşekkür ederim.
kadirCN
Yetkin
Merhaba. Yeni SSD aldım ve taktım. USB'den Windows 10'u kurarken boot menüsüne girdiğimde karsima böyle bir ekran çıkıyor. Flash bellek takılı ama aşağı yukarı yaptığım zamanda flash bellek gözükmüyor. Ne yapabilirim? Flash belleği bilgisayarı açtıktan sonra mi takmam lazım?
Bilgisayar kapalıyken tak sonra aç.
O şekil yapıyorum zaten.
kadirCN
Yetkin
Normal BIOS üzerinden flash belleği en üste almayı deneyin orada da gözükmüyorsa farklı portlara takın.
BIOS üzerinde en üste nasıl alabilirim flash belleği?Normal BIOS üzerinden flash belleği en üste almayı deneyin orada da gözükmüyorsa farklı portlara takın.
- Makaleler
- 9
Belleği FAT32 mi yoksa NTFS olarak mı biçimlendirdiniz? Legacy kurulum için NTFS olmalı, UEFI için FAT32.
kadirCN
Yetkin
Rufus ile Windows 10'u yazarken NTFS yaptı kendisi.Belleği FAT32 mi yoksa NTFS olarak mı biçimlendirdiniz? Legacy kurulum için NTFS olmalı, UEFI için FAT32.
- Makaleler
- 9
Rufus ile Windows 10'u yazarken NTFS yaptı kendisi.
Anakart modeliniz neydi?
Modeli hiç bilmiyorum All in One PC kullanıyorum. Sadece chipsetinin H61 olduğunu biliyorum.
Boot menüsünde sadece bunlar var hocam.