Windows 10 laptopa Windows 11 ekran kartı sürücüsü kursam ne olur?

LeonS.Kennedy

Becerikli
Laptopumun üreticisinin web sitesinde ekran kartıma özel Windows 11'e yönelik sürücü var ve ben Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 sürücüsü kurarsam ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

MX330 için NVIDIA sitesindeki son sürümler bayağı bir FPS düşüşüne neden oluyor.
O yüzden laptopumun web sitesinden indirdim en uygun olanı(seri numara ile sorgulayarak).
Ekran kartımın, kullandığım işletim sistemi Windows 10 için biraz düşük sürüm olduğunu fark ettim ve birkaç oyun hata verince yükseltmeyi deneyeyim dedim.
Bu nedenle Windows 11 için daha yüksek bir sürüm olduğunu fark ettim, sorayım dedim.

Hocam buradan sürücüleri indirin. Windows 10 için uyumludur. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Sorun yaşamıyorum lakin bayağı bir FPS düşüşü oluyor.

MX330 için NVIDIA sitesindeki son sürümler bayağı bir FPS düşüşüne neden oluyor.
O yüzden laptopumun web sitesinden indirdim en uygun olanı(seri numara ile sorgulayarak).
Ekran kartımın, kullandığım işletim sistemi Windows 10 için biraz düşük sürüm olduğunu fark ettim ve birkaç oyun hata verince yükseltmeyi deneyeyim dedim.
Bu nedenle Windows 11 için daha yüksek bir sürüm olduğunu fark ettim, sorayım dedim.

Sorun yaşamıyorum lakin bayağı bir FPS düşüşü oluyor.
Olmaması lazım. Garip.

Normalde NVIDIA sitesinden sürücü bulma kısmında 576 gibi üç haneli sayılar bulunur, değil mi?
Şu anki ekran kartımın hangi üç haneli sürüm olduğunu nasıl anlarım?

Şunu kastetmiyorum:

1751207234665.webp

Geri
Yukarı Alt