Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir sorun olmaması lazım zira Windows 10 ve Windows 11 benzer çekirdeği kullanıyor.
Hiçbir sorun olmaması lazım zira Windows 10 ve Windows 11 benzer çekirdeği kullanıyor.
Web sitesinden indirdiğim gibi kursam olur mu? Yoksa direkt -DDU ile- temiz kurulum mu yapayım?
- Makaleler
- 5
Çalışabilir ancak ekran kartınız nedir?
MX330
- Makaleler
- 5
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/ buradan bakmayı denediniz mi?
- Makaleler
- 62
Hocam buradan sürücüleri indirin. Windows 10 için uyumludur. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/ buradan bakmayı denediniz mi?
MX330 için NVIDIA sitesindeki son sürümler bayağı bir FPS düşüşüne neden oluyor.
O yüzden laptopumun web sitesinden indirdim en uygun olanı(seri numara ile sorgulayarak).
Ekran kartımın, kullandığım işletim sistemi Windows 10 için biraz düşük sürüm olduğunu fark ettim ve birkaç oyun hata verince yükseltmeyi deneyeyim dedim.
Bu nedenle Windows 11 için daha yüksek bir sürüm olduğunu fark ettim, sorayım dedim.
Hocam buradan sürücüleri indirin. Windows 10 için uyumludur. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Sorun yaşamıyorum lakin bayağı bir FPS düşüşü oluyor.
- Makaleler
- 5
Olmaması lazım. Garip.MX330 için NVIDIA sitesindeki son sürümler bayağı bir FPS düşüşüne neden oluyor.
O yüzden laptopumun web sitesinden indirdim en uygun olanı(seri numara ile sorgulayarak).
Ekran kartımın, kullandığım işletim sistemi Windows 10 için biraz düşük sürüm olduğunu fark ettim ve birkaç oyun hata verince yükseltmeyi deneyeyim dedim.
Bu nedenle Windows 11 için daha yüksek bir sürüm olduğunu fark ettim, sorayım dedim.
Sorun yaşamıyorum lakin bayağı bir FPS düşüşü oluyor.
Normalde NVIDIA sitesinden sürücü bulma kısmında 576 gibi üç haneli sayılar bulunur, değil mi?
Şu anki ekran kartımın hangi üç haneli sürüm olduğunu nasıl anlarım?
Şunu kastetmiyorum: