Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Laptop özellikleri:
  • İşlemci: i7 3632qm.
  • RAM: 6 GB DDR3 RAM (yükseltmeyi düşünüyoruz)
  • Hafıza: 400 GB SSD.
  • Ekran kartı: GeForce 740M (2 GB DDR3 VRAM)
  • (Dahili Intel UHD Graphics 4000)
  • Anakart:[Hiç bir bilgi internette yok Quanta markası deniliyor ama şuan bilgisayar yanımda olmadığı için bakamam]
Ben kullanmıyorum, bir büyüğüm kullanıyor. Şu an Windows 10 var ama biliyorsunuz Windows 10 desteği bitecek. Bu yüzden kendisinin kolaylıkla kullanacağı işletim sistemi lazım. Kullandığı şeyler Excel, Chrome vs. gibi uygulamalar. RAM artıracağım ama anakarta bakmam lazım. Bu yüzden en fazla 12-16 GB RAM olduğunu varsayarak da öneri yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Windows 10 LTSC 2021. 2032'ye kadar desteği var.

Bu arada laptop 16GB'a kadar RAM destekliyor.
Hocam bu LTSC'nin normal Win sürümü ile arasında bir fark var mı?
LTSC, normal sürümdeki bir çok entegre yazılımdan mahrum şekilde ve daha hafif bir işletim sistemi olarak geliyor. Microsoft'un bir çok gereksiz programı yüklü gelmiyor LTSC sürümlerinde, bu da kaynak kullanımını azaltıyor. Ayrıca LTSC 2021 sürümü 2032'ye kadar genişletilmiş desteğe sahip.

LTSC, normal sürümdeki birçok entegre yazılımdan mahrum şekilde ve daha hafif bir işletim sistemi olarak geliyor. Microsoft'un birçok gereksiz programı yüklü gelmiyor LTSC sürümlerinde, bu da kaynak kullanımını azaltıyor. Ayrıca LTSC 2021 sürümü 2032'ye kadar genişletilmiş desteğe sahip.

Nereden indirebilirim?

Windows 10 LTSC 2021. 2032'ye kadar desteği var.

Bu arada laptop 16 GB'a kadar RAM destekliyor.

[Çözüm olarak işaretlenebilir Moderatörler]