Ömer_Yeter
Yetkin
Bu sorunu çözsek bile zaman zaman uygulamlar konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Bknz. Amazon Prime.
Mis gibi... 2 aydır kullanıyorum. Sanki bilgiyarım level atlamış gibi hissediyorum.
Bazı insanlar, 64 GB RAM'e sahip olmasına rağmen bu miktarı bile çok görüyorlar hocam. Aklıma geldi de söylemek istedim.
Yani onu net söyleyemem lakin bence son derece normal. Misal ben de bazen bu duruma düşüyorum. 16 GB RAM'e sahip olmama rağmen "bu miktarı nasıl düşürürüm?" diye kara kara düşündüğüm zamanlar oldu yani![]()
Arkadaşlar i5 3340 işlemcili, 4 GB RAM ve 1 TB HDD'ye sahip PC'de Windows 10 Pro standart sürüm yüklü ve berbat çalışıyor. Acaba LTSC 2021 bu sisteme nasıl olur? Başka işletim sistemi de önerebilirsiniz fakat Windows 10'a daha yakınım.
Hocam LTSC mi kurulmalı IoT LTSC mi?Daha stabil. Daha az kaynak harcıyor. Microsoft Store yüklü gelmiyor. Tavsiye ederim.
Daha uzun desteklenen IoT sürümünü tavsiye ederim.IoT ile LTSC nin arasında stabilite, performans farkı var mıdır? Hangi sürümün kurulmasını tercih edersiniz dostlar?
Hocam LTSC mi kurulmalı IoT LTSC mi?
6 ay sonra üniversite için laptop almayı düşünüyorum. Laptoplar için sağlıklı olır mu LTSC sürümü?Daha uzun desteklenen IoT sürümünü tavsiye ederim.
Neden olmasın?6 ay sonra üniversite için laptop almayı düşünüyorum. Laptoplar için sağlıklı olır mu LTSC sürümü?
Teşekkürler hocam iyi forumlar