Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Hocam Türkçesini bir türlü bulamadım.Kuracaksınız şiddetle önerim loT sürümünü kurun. 5-6 yıl güncelleme alacak.
Hocam normal LTSC kurup bu ürün anahtarını girin:
QPM6N-7J2WJ-P88HH-P3YRH-YY74H
Böylece lot olacaktır. Ben böyle kullandım gayet iyi.
Batinux
Uzman
Arkadaşlar i5 3340 işlemcili, 4 GB RAM ve 1 TB HDD'ye sahip PC'de Windows 10 Pro standart sürüm yüklü ve berbat çalışıyor. Acaba LTSC 2021 bu sisteme nasıl olur? Başka işletim sistemi de önerebilirsiniz fakat Windows 10'a daha yakınım.
2 gün önce yükledim. Çok iyi çalışıyor. Windows 11 LTSC sürümüde kurabilirsiniz. İkisi de aynı şekilde RAM tüketiyor. Ve şöyle bir şeyde var. Windows 10 şu anda bilerek yavaşlatılıyor. Çünkü önceki güncelleme desteği kesilen sürümlere bakarsanız ne kadar hızlı olduğunu görürsünüz.
Bu sitede Türkçe sürüm var hocam ben buradan indirdim.
2 gün önce yükledim. Çok iyi çalışıyor. Windows 11 LTSC sürümüde kurabilirsiniz. İkisi de aynı şekilde RAM tüketiyor. Ve şöyle bir şeyde var. Windows 10 şu anda bilerek yavaşlatılıyor. Çünkü önceki güncelleme desteği kesilen sürümlere bakarsanız ne kadar hızlı olduğunu görürsünüz.
Windows 10 LTSC de yavaşlatılıyor mu?
Batinux
Uzman
Hayır.
Bu sorunu çözsek bile zaman zaman uygulamlar konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Bknz. Amazon Prime.
Hocam bu Microsft Store olayı dışında diğer günlük kullandığımız programların uyumluluk sorunu oluyor mu? Mesela bir program Setup'u açacağımız zaman karşımıza "lütfen Windows 10 22H2 veya Windows 11 24H2 veya daha üstü işletim sistemi kurun" gibi uyarı alma olasılık var mı?
Winner
Üstün
Hocam IoT yok maalesef orada.Bu sitede Türkçe sürüm var hocam ben buradan indirdim.