Aslinda çok da buyuk sorun degil. Zaten cok kritik bir durum olmadikca destek falan verecekleri de yok aslinda. Su SSD problemini bile aylarca cozemediler.
Ben koca Microsoft'un böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen kullanıcılar Windows 11'e geçsin diye bilerek yapıldı. Ben Windows 10'umdan gayet memnunum. 2032'de geçerim Windows 11'e. Tabi hala yaşıyor olursam
Ben koca Microsoft'un böyle bir hata yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen kullanıcılar Windows 11'e geçsin diye bilerek yapıldı. Ben Windows 10'umdan gayet memnunum. 2032'de geçerim Windows 11'e. Tabi hala yaşıyor olursam
Merhaba. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü neden desteği kesildi? Microsoft'un web sitesinde Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü 2032 yılına kadar desteği var. Microsoft neden böyle yapsın ki?
Benim çevremde de sorun yaşayan sadece ben varım. Ya kurarken bir yerde hata yapıyorum ya da bilgisayarda bir sorun var. Ama Windows 11'de yaptığım her şeyi 10'da da yapıyorum onda neden bir sorun olmuyor? Kafayı yiyeceğim.