Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CRT_User

Yetkin
Gördüğünüz gibi 2021 LTSC sürümünde bu uyarı var. Genel olarak tüm sürümlere yollanmış mesaj mı?

updat.webp

Benim çevremde de sorun yaşayan sadece ben varım. Ya kurarken bir yerde hata yapıyorum ya da bilgisayarda bir sorun var. Ama Windows 11'de yaptığım her şeyi 10'da da yapıyorum onda neden bir sorun olmuyor? Kafayı yiyeceğim.

Benim anlamadığım asıl olan soru bu.
Microsoft neden böyle bir şey yapıyor? Bilerek Windows 11'e geçmenizi sağlamak içın yapıyor bunu? Bu soruları anlamadım.

Uyku modundan çıktığında laptop kendine reset atıyor :DAylardır böyle. Güncellemeler geliyor, çözen eden yok. Linux'ta sorun yok.
Laptop AMD ise anakart suruculeri kurulu mu? Guc yönetimi olarak AMD Performance ya da AMD Balanced gibi secenekleri denedin mi? Belki onlar cozebilir bu durumu. 🤔

Benim anlamadığım asıl olan soru bu.
Microsoft neden böyle bir şey yapıyor? Bilerek Windows 11'e geçmenizi sağlamak içın yapıyor bunu? Bu soruları anlamadım.
Galiba anlamadınız hocam. Windows 11'de sorun yaşıyorum. 10'da değil. Bilerek yapıyorsa kullanıcı kaybetti. Windows 10'da gayet memnunum halimden. Benim bilgisayarımın donanımı Windows 10'a daha mı uygun acaba? 10. nesil Intel işlemciler çıktığında Windows 10 revaçtaydı. Belki Windows 11 daha yeni donanımlar için optimize edilmiştir. Neyse 2032'ye kadar rahatım.

Galiba anlamadınız hocam. Windows 11'de sorun yaşıyorum. 10'da değil. Bilerek yapıyorsa kullanıcı kaybetti. Windows 10'da gayet memnunum halimden. Benim bilgisayarımın donanımı Windows 10'a daha mı uygun acaba? 10. nesil Intel işlemciler çıktığında Windows 10 revaçtaydı. Belki Windows 11 daha yeni donanımlar için optimize edilmiştir. Neyse 2032'ye kadar rahatım.

Güncelleme geliyor mu şu an?